Autor |
Wiadomość |
Grendel
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 8 Mar 2016, o 15:54 Posty: 88 Podziękowano: 43 razy Otrzymanych podziękowań: 13 razy
Nick w grze: Demonite
Serwer: HardCore
|
Eski
Proponuje dodać aby esencje leciały z grupek przy dojściu do mario naprawi to problem małych i średnich lvl z zarabianiem oraz obniży cenę esencji
|
26 Mar 2018, o 18:39 |
|
|
Fistach
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 2 Lis 2016, o 21:21 Posty: 15 Miejscowość: Giżycko Podziękowano: 8 razy Otrzymanych podziękowań: 8 razy
Nick w grze: Castervile
Serwer: Tolnor
|
Re: Eski
Jeśli nie lubisz hejtu usuń temat to się nie przyjmie. Eski powinny być do kupienia w sklepie za plate to byłby już lepszy pomysł
_________________ "Prawo,szabla jest prawem"
NAPOLEON BONAPARTE
Castervile Łucznik 131 Gildia Ghost Division Mrcaster Rycerz 70 PanCaster Druid 80 LordCaster 88 ImCaster 66 XcasterX 30 VcasterV 30 SERWER: S2=>Larkas=>TOLNOR
|
26 Mar 2018, o 18:51 |
|
|
landik
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 25 Mar 2012, o 21:29 Posty: 30 Podziękowano: 30 razy Otrzymanych podziękowań: 20 razy
|
up to jest troll który jest na tym forum już trochę czasu xD
Proszę nie spamować, tylko trzymać się tematu - Szymdaro
|
26 Mar 2018, o 19:06 |
|
|
Bezi
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 28 Gru 2017, o 15:37 Posty: 31 Podziękowano: 12 razy Otrzymanych podziękowań: 8 razy
|
Grendel napisał(a): Proponuje dodać aby esencje leciały z grupek przy dojściu do mario naprawi to problem małych i średnich lvl z zarabianiem oraz obniży cenę esencji A, ja proponuję abyś usunął konto z forum i nigdy tu nie wracał. Proszę nie spamować, tylko trzymać się tematu - Szymdaro
_________________ Ferdynand Foch ( podczas obrad w Wersalu ) - To nie pokój tylko zawieszenie broni na 20 lat. Nie pomylił się ani o rok.
Hej, Ty. Kto ja? Nie Twoja babcia. Jasne, że Ty.
|
28 Mar 2018, o 07:33 |
|
|
Xaquncha
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 4 Lis 2015, o 09:37 Posty: 7 Podziękowano: 9 razy Otrzymanych podziękowań: 2 razy
|
Co nie zmienia tematu, że o eski ciężko wszędzie potrzeba na Dunebie już po 40k a i zdażają się że po 50 chcą sellać bo i tak kupca niby znajdą więc coś jest nie halo cena leci w góre bo brak towaru no bo skąd brać jak dropi tyle co kot napłakał
|
31 Mar 2018, o 17:22 |
|
|
seba11pl
|
cena zalezy od realcji popyt-podaż.
Najwyraźniej jestes zbyt biedny zeby zaopatrzyc sie w eski i to tylko twój problem.
|
31 Mar 2018, o 20:35 |
|
|
Xaquncha
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 4 Lis 2015, o 09:37 Posty: 7 Podziękowano: 9 razy Otrzymanych podziękowań: 2 razy
|
Geniusz ekonomii się odezwał, to oczywiste że popyt przewyższa podaż dlatego cena rośnie, należało by zdywersyfikować źródła pozyskiwania esek ze względu, że teraz jest jedno czyli przetop a wykorzystujemy na sposobów kilka. Można by było np. zlecko dać na eski u jakiegoś npca bo jest mnóstwo zlecek martwych więc można zamienić, mag też mógłby nieskąpić.
|
31 Mar 2018, o 22:24 |
|
|
kolega112999
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 5 Maj 2016, o 21:55 Posty: 91 Podziękowano: 648 razy Otrzymanych podziękowań: 41 razy
Nick w grze: bomburek
|
Jak dla mnie nie dodadzą zleceń na eski, ponieważ mamy psychorary, kture mają być trudne do expienia, a takie zlecko by to znacznie ułatwiło, z powodu, że by było nagłe BUM i zalanie eskami rynku co by spowodowało, że każdy hlvn ktury ma kasę by kupował sektami takie eski i by miał je na bardzo długo, a nie o to chodzi przecież.
|
31 Mar 2018, o 22:42 |
|
|
Xaquncha
Uciekinier Taernijczyk
|
Tylko nie ma czym naładować tych psycho a schodza jeszcze eski przy ulepszaniu, kupowaniu gorzały, wejściu na inste i nie musi być za zlecko nie wiadomo ile esek nawet nie musi byc to zlecko chodzi o to żeby te eski były dostępne i cena nie skakała nagle o 10k na szt a expienie i tak jest żmudne
|
31 Mar 2018, o 22:49 |
|
|
kolega112999
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 5 Maj 2016, o 21:55 Posty: 91 Podziękowano: 648 razy Otrzymanych podziękowań: 41 razy
Nick w grze: bomburek
|
To zlecko na eski jakie proponujesz?
Ja jeśli już bym takowe wprowadził to bym dał u Frahlumpa zadanie na 2 eski co pół godziny, żeby jednak nie było zalewu esek. A zlecko (oczywiście od 40 lvn) by wyglądałoby tak:
Zagadujemy do Frahlumpa: G. - Dveirze czemu nic nie robisz? F. - A co człeka to obchodzi? Niech odejdzie G. - 1) Dobra idę sobie (kończy rozmowę) 2) Obchodzi, nieobchodzi. Co Cię to? Esek potrzebuje. (Rozmowa toczy się dalej) F. - A to trza było od razu tak. Przysługa za przysługę. G. - Gadasz i gadasz. Dawaj no, śpieszy mi się. F. - A co nagle człekowi śpieszy? Narzędzi potrzebuje, a koldy nie chcą sprzedać. G. - 1) Nie dziwię im się (nie przyjmuje zlecenia) 2) Ale za pomoc dostanę 2 eski
A jak wybierzemy pomoc to musimy udać się: Do koldzicy w Kenemak po dłuto i kilof, które kosztują nas 25k Do kowala w trentis po rękawice, miech i młot co kosztuje nas 20k
A jak zdobędziemy te przedmioty to lecimy z nimi do Franka i mu je oddajemy, a w zamian dostajemy wspomniane 2 eski.
Jak dla mnie takie zlecko spowoduje napływ esek, ale nie aż tak duży, no i pozwoli na odpływ kasy z serwera.
Więc poszedłem na kompromis i nawet wymyśliłem zlecko którego brakowało wcześniej :p
|
1 Kwi 2018, o 00:17 |
|
|
|