Wyciszony
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 20 Mar 2018, o 10:08 Posty: 25 Podziękowano: 19 razy Otrzymanych podziękowań: 20 razy
Nick w grze: Taeren
Serwer: HardCore
|
Legenda
Witam
Mam pomysł żeby dodać tzw. Poziom legendy który nabijałoby się expem zdobywanym tylko z bossów oczywiście musiałyby być trudne więc przy każdym wejściu do instancji pojawiłoby się "wgłębienie" na Kamień Próby który możnaby zdobyć przez zlecenie u Mistrza Arkanegrina po wykonaniu Q próba: A-Arkanegrin G-Gracz G: Kamienia Próby A: Hmm dobrze przeszedłeś próbę więc mogę cię dopuścić. Lecz nie będzie to łatwe musisz zabić cienie które pojawiają się w różnych częściach tego świata i nękają niewinne duszę później przyniesiesz mi ich prochy jesteś gotowy? 1)O G: Nigdy nie będę bardziej gotowy. [Przyjmujesz zlecenia] 2)O G: Może kiedy indziej. [Odrzuca zlecenie] Kiedy przyjmiemy zlecenie mamy 30 minut na jego zrobienie i pojawią się dwa cienie: 1) Cień rycerza Hp:8000 Mana:2000 Kondycja:4000 Używa: Uniki, siła jedności, krytyczne uderzenie, piach w oczy, furia, twoja stara, mierzony cios. 2) Cień maga Hp:6000 Mana:4000 Kondycja:2000 Używa: Leczenie, uderzenie, inkantacja, kula ognia, podpalenie, zatrucie, ukłucie lalki. Po ubiciu ich i pozyskaniu dwóch prochów cieni wracamy do mistrza i oddajemy zlecenie: G: Wykonałem zlecenie. Otrzymałeś: Kamień próby Po tym idziemy pod instancję dajemy kamień do instancji i wchodzimy dzięki temu będziemy wbijać poziom legendy i jeszcze mamy zwiększoną szansę na drop z danego bossa. Po wbiciu poziomów legendy mamy dodatkowe punkty statystyk dzięki temu moglibyśmy mieć dostęp np. do legendarnych questów lub zleceń.
_________________ "Człowieka można wkurzyć, ale nie wyciszyć"
|