Strona 1 z 3 |
[ 21 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
przedmioty sklepowe
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Zabójca Tilsai
|
Przedmioty u koldzicy kończą się na 80 lvl więc nie ma tu zbytnio alternatywy do rarów, sklep Beirn jest dopiero po możliwości wejścia tam a u koldzicy szału nie ma więc proponuje by pododawać jakieś nowości 90-100 lvl.
_________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
|
27 Maj 2018, o 23:14 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Koldzica jest zbyt mało prestiżowa. Wydaje mi się, że koldy nie są takie ogarnięte, żeby wyrabiać ekwipunek dla tak doświadczonych wojowników.
_________________ |
|
28 Maj 2018, o 07:18 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 30 Maj 2018, o 18:01 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Serwer: HardCore |
1. Ja bym dodała sklep gdzieś obok czarodziei lodu lub w garnizonie sklep na ten przedział lvlowy 90-100.
2. Drugi pomysł to może dodanie "sklepu na kołach" czyli po prostu podróżnik pojawiający się losowo od masywu po zamarznięte jezioro sprzedający towary na 90-100 lvl. |
|
30 Maj 2018, o 18:24 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
1. Sklep u czarodziei lodu hmm w sumie może być, ale za wykonane zadanie "czarodzieje lodu" poproszę u nich zniżkę 50%
Garnizon najbardziej prawdopodobny i najlogiczniejszy pomysł 2. Tylko ja na przykład wątpiłbym, że przy takim podróżniku towary są odpowiedniej jakości poza tym tak jest sprzedawane eq dla petów a ja wolałbym dla graczy sklep bardziej "stały" _________________ Taki trochę crepy typ powrócił ;P |
|
30 Maj 2018, o 18:41 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Przecież nawet u kowala w Beirn sprzęt kończy się na 80lvl a Wy chcecie dodawać nowy sklep jeszcze bliżej od 80-100. Takie przedmioty sklepowe od 90lvl powinny być dodane( ja bym je umiejscowił właśnie w beirn, z racji wejścia od 90lvl) i namalowane zawsze jakaś nowa alternatywa dla postaci.
_________________ "Zwyciężają ci, którzy wiedzą, kiedy walczyć a kiedy nie." "Aby przebyć tysiąc mil, trzeba zrobić pierwszy krok". |
|
2 Cze 2018, o 15:15 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
Holsedora napisał(a): Przecież nawet u kowala w Beirn sprzęt kończy się na 80lvl a Wy chcecie dodawać nowy sklep jeszcze bliżej od 80-100. Takie przedmioty sklepowe od 90lvl powinny być dodane( ja bym je umiejscowił właśnie w beirn, z racji wejścia od 90lvl) i namalowane zawsze jakaś nowa alternatywa dla postaci. Dobrze mówisz, przydałoby się dodać coś nowego w Beirn. _________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
|
2 Cze 2018, o 15:32 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
HELLSING napisał(a): Holsedora napisał(a): Przecież nawet u kowala w Beirn sprzęt kończy się na 80lvl a Wy chcecie dodawać nowy sklep jeszcze bliżej od 80-100. Takie przedmioty sklepowe od 90lvl powinny być dodane( ja bym je umiejscowił właśnie w beirn, z racji wejścia od 90lvl) i namalowane zawsze jakaś nowa alternatywa dla postaci. Dobrze mówisz, przydałoby się dodać coś nowego w Beirn. Może więcej itemów u kowala na mid lvle, których nikt nie kupi bo można tam wejść od 90 lvla dopiero. A jak już wejdziesz to po co ci one skoro jesteś już dużo lepiej ubrany chociażby u koldzicy jak nie w rary/sety? Krócej mówiąc wbijasz 90 lvl żeby odblokować sklep z itemami, które by ci się przydały kilkadziesiąt lvli wcześniej. Polecam. _________________ VooDoo Nie pytaj o sens życia, tylko mu go nadaj ~ Arystoteles W poszukiwaniu Epika od 26.05.2012r. |
|
6 Cze 2018, o 21:30 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
OtoN napisał(a): HELLSING napisał(a): Holsedora napisał(a): Przecież nawet u kowala w Beirn sprzęt kończy się na 80lvl a Wy chcecie dodawać nowy sklep jeszcze bliżej od 80-100. Takie przedmioty sklepowe od 90lvl powinny być dodane( ja bym je umiejscowił właśnie w beirn, z racji wejścia od 90lvl) i namalowane zawsze jakaś nowa alternatywa dla postaci. Dobrze mówisz, przydałoby się dodać coś nowego w Beirn. Może więcej itemów u kowala na mid lvle, których nikt nie kupi bo można tam wejść od 90 lvla dopiero. A jak już wejdziesz to po co ci one skoro jesteś już dużo lepiej ubrany chociażby u koldzicy jak nie w rary/sety? Krócej mówiąc wbijasz 90 lvl żeby odblokować sklep z itemami, które by ci się przydały kilkadziesiąt lvli wcześniej. Polecam. Przeczytaj jeszcze raz co napisałem w pierwszym poście. Dodać przedmioty 90+ _________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
|
6 Cze 2018, o 23:39 |
|
|
|
Ja jestem na nie.
Ostatnie przedmioty u koldzicy/kowala pod stokiem maja juz smieszne ceny. Nie beda one ani opłacalne ani użyteczne. Rary tez musza schodzic |
|
7 Cze 2018, o 00:19 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Spoko pomysł. Sklepówki służą czasem jako nieźle wyglądające skiny.
_________________ http://scr.hu/0e8ar/l7ds7 "Śmieszą mnie frajerskie cytaty innych w podpisie" |
|
7 Cze 2018, o 00:30 |
|
|
Strona 1 z 3 |
[ 21 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 136 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |