![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Ukazanie u vd w pvp
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 2 Wrz 2017, o 19:57 Posty: 7 Miejscowość: Lublin Podziękowano: 18 razy Otrzymanych podziękowań: 32 razy Nick w grze: MrGrubsoon Serwer: Tolnor ![]() |
Krótko i na temat. Ja jako łuk 120+ doszedłem do wniosku, że śmieszne jest to jak przychodzi sobie jakiś vd 85lvl robi mnie pod ukaz w runde i w drugiej rundzie ukazuje gdzie dmg zadaje mi minimalny (100 max) ze szpili więc moja propozycja jest taka aby vd w pvp również musiał zbić przeciwnika do 60% hp aby mógł go ukazać
![]() |
|
20 Cze 2018, o 17:37 |
![]() |
|
![]() |
||
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 8 Lut 2018, o 17:14 Posty: 95 Miejscowość: Limanowa Podziękowano: 28 razy Otrzymanych podziękowań: 38 razy Nick w grze: Dresmiks Serwer: Tolnor ![]() |
Muszę się zgodzić ukaz vd w pvp czasem jeśli nie zawsze wnerwia.
Najgorsze też jest to iż vd atakuje pierwszy w walce więc najpierw powinniśmy się skupić na unknięciu ukazania, a dopiero później na ewentualnej walce z vd. Osobiście myślę, że pomysł jest dobry bo jednak te kilkaset punktów hp do zbicia wyrównają szanse pomiędzy walkami vd vs inni. _________________ Taki trochę crepy typ powrócił ;P |
|
20 Cze 2018, o 18:43 |
![]() |
|
![]() |
||
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 12 Gru 2014, o 03:04 Posty: 147 Podziękowano: 26 razy Otrzymanych podziękowań: 41 razy Nick w grze: Uiopek ![]() |
Ne. Wg mnie wystarczy naprawić próg hp, bo gracza można zawsze.
|
|
20 Cze 2018, o 18:44 |
![]() |
|
![]() |
||
Inżynier ![]() Rejestracja: 13 Cze 2012, o 11:49 Posty: 413 Podziękowano: 220 razy Otrzymanych podziękowań: 159 razy Nick w grze: Rughes Serwer: Tolnor ![]() |
W końcu mam sojusznika w tym temacie
![]() ![]() |
|
21 Cze 2018, o 12:44 |
![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 4 Lis 2017, o 22:37 Posty: 3 Podziękowano: 21 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Laman Serwer: Ostlor ![]() |
Budda napisał(a): Wyobraźcie sobie że macie 6k HP dostajecie zestaw i w drugiej rundzie widzicie na sobie "hit" za 5,8k... ![]() Mając 6k hp vd musiałby Cię zbić do 4k hp, ponieważ 60% z 6k to 3,6k ![]() |
|
21 Cze 2018, o 18:06 |
![]() |
|
![]() |
||
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 22 Wrz 2013, o 11:50 Posty: 132 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 25 razy Nick w grze: xxxxxx Serwer: Tolnor ![]() |
a ja bym tam osłabi łukom trucie i lodową w pvp, nie można przy zmianach myśleć o sobie jak to robią niektórzy na s0, testerzy nie powinni kierować się emocjami i negatywnie się odnosić do osób które dowodzą ich kłamstwa i obłudy.
_________________ Life is change. If you stop changing, you stop living. |
|
21 Cze 2018, o 18:19 |
![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 2 Wrz 2017, o 19:57 Posty: 7 Miejscowość: Lublin Podziękowano: 18 razy Otrzymanych podziękowań: 32 razy Nick w grze: MrGrubsoon Serwer: Tolnor ![]() |
Lodowa została już osłabiona a trucie łuka działa tak samo jak trucie u vd
![]() |
|
21 Cze 2018, o 18:22 |
![]() |
|
![]() |
||
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 22 Wrz 2013, o 11:50 Posty: 132 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 25 razy Nick w grze: xxxxxx Serwer: Tolnor ![]() |
ale można powiedzieć że ich efekty się nakładają jedno i drugie żre kondzie, dlatego bez epika pvp ryc ryc jest lipne bardzo co potwierdziły walki w profesjonalnych warunkach.
_________________ Life is change. If you stop changing, you stop living. |
|
21 Cze 2018, o 18:51 |
![]() |
|
![]() |
||
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 5 Lis 2012, o 09:37 Posty: 75 Miejscowość: Kłaków Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 57 razy Nick w grze: Pafel ![]() |
Cleo napisał(a): Krótko i na temat. Ja jako łuk 120+ doszedłem do wniosku, że śmieszne jest to jak przychodzi sobie jakiś vd 85lvl robi mnie pod ukaz w runde i w drugiej rundzie ukazuje gdzie dmg zadaje mi minimalny (100 max) ze szpili więc moja propozycja jest taka aby vd w pvp również musiał zbić przeciwnika do 60% hp aby mógł go ukazać ![]() Czy śmieszne... zależy jak na to patrzeć, weź pod uwagę fakt, że taki vd już na starcie nie osiągnie więcej jak ~60%, a z każdym kolejnym pa w 3 strefie, wartość szansy trafienia będzie jeszcze mniejsza. Dołóż jeszcze do tego, że musi trafić przynajmniej 3 z 5 ataków, w dodatku nie losowe, a konkretne, aby spełnić warunki na ukazanie. Poza tym ukaz, to tylko 30% szansy na zabicie, przy uwzględnieniu resów i pa znacznie mniej. Zatem przypadek, o którym piszesz można potraktować jako marginalny. _________________ Nie zabijaj polskich znaków! https://www.youtube.com/c/PafelVD Żmij Attawa Gorthdar |
|
21 Cze 2018, o 19:17 |
![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |