Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Traper Blokada
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Inżynier
|
Nie raz, nie dwa zdarzyło się że, pobieramy DQ od Trapera nie mając wolnego zlecenia i musimy anulować/oddać bez nagrody DQ gdyż, nie mamy zlecenia i lokalizacji wnyków/tropów/olbrzymki.
Moja propozycja jest następująca. Wariant 1: ustawienie blokady pobierania DQ a zarazem zlecenia Załącznik: l.jpg Wariant 2: dodać możliwość pobrania samego DQ, nie mając wolnego zlecenia (by czas do kolejnego DQ już leciał) a zlecenie na wnyki czy każdy inny etap można byłoby pobierać osobno (jak już czas oczekiwania do następnego zlecenia się skończy). Co o tym sądzicie? Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. _________________ Mój Kanał :ApogeumQ Żmij,Żmij,Latarnia Życia,Imisindo ApogeumQ/Apo- Ostlor ApogeumqHc-HC |
|
20 Sie 2018, o 14:45 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Swego czasu a było to już ponad dwa lata temu zgłaszałem ten "problem" w tym temacie http://forum.taern.pl/viewtopic.php?f=86&t=47060 aby coś zostało z tym zrobione i jakoś to ogarnęli. Do dzisiaj nic cisza kompletna , ale może ktoś Twoje "wołanie" usłyszy.
|
|
21 Sie 2018, o 04:25 |
|
|
Inżynier
|
Kilkukrotnie straciłem możliwość wykonania DQ właśnie przez to, co wyżej opisałem. Dlatego też zdecydowałem się zaproponować pewne zmiany. Wydaje mi się że taka drobna kosmetyczna zmiana nie wymaga zbyt wielkiego nakładu pracy.
_________________ Mój Kanał :ApogeumQ Żmij,Żmij,Latarnia Życia,Imisindo ApogeumQ/Apo- Ostlor ApogeumqHc-HC |
|
21 Sie 2018, o 05:58 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Taka zmiana powinna być wprowadzona. No ale i tak nie zostanie. Właściwie szkoda cokolwiek proponować na tym forum bo wiadomo, że zmian i tak nie będzie.
|
|
21 Sie 2018, o 09:47 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 124 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |