![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Ddosy
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 2 Kwi 2014, o 20:11 Posty: 156 Podziękowano: 13 razy Otrzymanych podziękowań: 56 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Moja propozycja jest taka, że żeby po ogarnięciu ddosów bylo hh 2 tygodnie.
Dzięki _________________ ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
15 Wrz 2018, o 17:08 |
![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 4 Wrz 2018, o 18:35 Posty: 2 Podziękowano: 7 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Serwer: Tolnor ![]() |
Świetny pomysł
![]() _________________ ,,Życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz, co Ci się trafi'' |
|
15 Wrz 2018, o 17:25 |
![]() |
|
![]() |
||
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 10 Kwi 2018, o 21:40 Posty: 16 Miejscowość: Powiat Szczycieński Podziękowano: 48 razy Otrzymanych podziękowań: 10 razy Nick w grze: Olejdovteca ![]() |
Wykorzystane jest dużo, nazwałbym to satyry, żartowania. Ale ja bym nie pogardził.
![]() _________________ Gdybym tylko mógł, dałbym pojeździć Klejnotowi Nilu na moim garbie. Może po tym zlitowałby się nade mną i rzuciłby mi dollara. Za to wykupiłbym całą żabkę Judasz umarł za nas na krzyżu, a Prometeusz dał nam LPG i Europalety. |
|
15 Wrz 2018, o 18:06 |
![]() ![]() |
|
![]() |
||
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 22 Sty 2015, o 15:25 Posty: 27 Podziękowano: 11 razy Otrzymanych podziękowań: 6 razy Nick w grze: SzalonyLaki ![]() |
Mam pytanie do szanownej administracji.
Czy za 2 tyodnie lagow i crashy servera bedzie jakas rekompensata/event czy olewka graczy ? |
|
23 Wrz 2018, o 09:55 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |