Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Połączenie
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 2 Lis 2018, o 00:09 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Serwer: HardCore |
Mam taką sugestię, żeby moderatorzy zaczęli robić porządek z tymi "lepszymi".
Zaczynam mieć już dość sytuacji, w których na czacie poruszany jest jakiś problem, a ci "lepsi" z miejsca uświadamiają tekstami w stylu "O nooby z Dunebu się odezwały" |
|
26 Lut 2019, o 19:06 |
|
|
Chodząca legenda
|
Pewnie jeszcze miesiąc i przejdzie, zarówno jednym jak i drugim. Administracja serwera wraz z ekipą może przedsięwziąć jakieś specjalne kroki, aby takie zachowania skutecznie wytępić, lecz moje doświadczenie pokazuje, że czas w tym przypadku leczy rany i łączy ludzi.
Cierpliwości, spokoju i więcej dystansu. _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
|
26 Lut 2019, o 19:39 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
prawda boli
Proszę na temat. Prawda jest taka, że nikt nie jest lepszy / gorszy. Szymdaro _________________ 08.2010 START GRY SERWER 1 |
|
26 Lut 2019, o 21:07 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Najlepsi i Larkas w jednym zdaniu?
Proszę pisać na temat. Szymdaro _________________ Łucznik 124lvl Larkas - OFF Rycerz 64lvl Larkas - OFF 27-12-2016 Koniec przygody z The Pride of Taern. |
|
2 Mar 2019, o 14:23 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 130 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |