Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zakładka turniejowa.
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Witam!
Wychodzę z propozycją dodania do gry zakładki turniejowej. Pomysł narodził się wczoraj gdy zauważyłem że jutro odbędzie się turniej dla mojego przedziału poziomowego. Niestety nie mogłem być online aby znaleźć sobie slot/ pt więc wydaje mi się że byłoby to fajne ułatwienie a ograniczyłoby też może widoczność masowych wiadomości na czacie: "RYC NA TUREK W PIĄTEK!!!!" "BARBA SZUKA SLOTA NA TUREK W ŚRODĘ!" Zapraszam do dyskusji. Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. _________________ Bloger - rycerz z klasą! |
|
15 Lip 2019, o 09:08 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Osobiście dodałbym jeszcze pod zakładki z profesjami gdyż może być zbyt wielki spam z ogłoszeniami,a tak byśmy mieli ładniej posegregowane (zapewne dopiero w 3d by było takie coś).
Zastanawiam się też jak duży odzew byłby, bo ciężko by było szukać gdzie jest pierwszy post do danego turku - chodzi głównie o usuwanie zbędnych postów tak, żeby nie trzeba było się zastanawiać czy trzeba przewinąć 5 czy 10 stron by dojść do początku ogłoszeń na dany turek - nie wiem czy dałoby się usunąć poprzez system wszystkie posty po turku. Tak to pomysł popieram, pozdro |
|
15 Lip 2019, o 09:19 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Czasem jeszcze ludzie wymysla cos dobrego. Nie wiem czy usuwanie po turku byloby dobrym rozwiazaniem, ja bym po prostu wstawil warunek usuniecia posta 3 dni po jego wstawieniu. A co xo problemu ktory to turek. Po prostu bardziej ogarnieci wpisywaliby sobie date i rodzaj w ogloszeniu.
_________________ Nie wiesz o co chodzi? Chodzi o http://screenshooter.net/100009842/kesibin Turniej Profesji Ostlor 2018 Luty: 1 Miejsce Turniej Profesji Ostlor 2018 Grudzień: 1 Miejsce 11.03.2017 11:16 Epik Imisindo został zdobyty! |
|
15 Lip 2019, o 12:53 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 92 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |