Strona 1 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zmiany w evencie lempo
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 7 Sty 2020, o 06:42 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Viggie Serwer: Ostlor |
Od dłuższego czasu podczas eventu lempo spotykam się z jednym i tym samym problemem - 140 lvlami expiącymi swoje pety na grupkach z ów eventu. Jeśli tych 140 zbierze się kilku pojawia się problem - pula punktów, które musimy zdobyć się podnosi, bo to każdy walnie jedną grupke i ilość uczestników eventu się zwiększa, tymsamym uniemożliwiając zdobycie jakiejkolwiek nagrody(głównie chodzi o 3 etap z basiorami).
Ze swojej strony proponowałbym wprowadzenie jednej z dwóch opcji: - zmniejszyć próg punktów w danym etapie za który dostajemy nagrody w postaci expa i złota - wprowadzić ograniczenia lvlowe np. jeśli 140 lvl zabije grupkę, nie zaliczy jej do etapu, ale dostanie za nią zwiększonego expa tak jak jest to teraz. Dajcie znać co sądzicie. |
|
21 Sty 2020, o 00:44 |
|
|
Uczeń Simona
|
s
Ostatnio edytowany przez SvcII, 22 Sty 2020, o 10:13, edytowano w sumie 1 raz |
|
21 Sty 2020, o 00:49 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 14 Paź 2019, o 15:55 Posty: 22 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 6 razy Nick w grze: Razenas Serwer: Ostlor |
Czyzby ten problem wreszcie dotarł do okolic h lvla?
Jestem zaskoczony. Ciekawe czy ekipa teraz zrobi szybką poprawkę jak to zwykła robić pod " h lvle " czy może uzna, że takie coś jest na tym samym poziomie unikania poprawy co podobna sytuacja z eventami w lesie koldów. _________________ Jeśli biorę udział w jakiejś dyskusji i mam rację to mi to wystarcza. Nawet jeśli o drugiej stronie jest cały tłum. Bo wiadomo, że liczy się jakość, a nie ilość. A lvl i godziny spędzone w grze nie robią na mnie wrażenia. |
|
21 Sty 2020, o 00:53 |
|
|
|
Ludzie expia tam też siebie, bo nie wiem czy wiecie ale jeśli przed końcem etapu osoba z 140 lvl wyloguje to dostanie normalnie tyle expa co osoba z poniżej 140... Jest to prosty i szybki sposób na wybicie się w topce, bo na 140 lvl 800k expa drogą nie chodzi.
|
|
21 Sty 2020, o 01:06 |
|
|
Uczeń Simona
|
w
Ostatnio edytowany przez SvcII, 22 Sty 2020, o 10:13, edytowano w sumie 1 raz |
|
21 Sty 2020, o 01:14 |
|
|
Rejestracja: 13 Lis 2012, o 17:18 Posty: 13 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: Med Serwer: Ostlor |
Jak Wam tak bardzo przeszkadza, że 140 lvl expi swoje pety i jest zazwyczaj w topce w rankingu etapów to niech taki gracz w ogóle nie ma żadnych korzyści (0 expa, 0 golda) zarówno za sam event jak i grupki eventowe. Innymi słowy, gracz nie będzie widoczny w rankingu albo będzie mieć 0 punktów. Tylko pety niech otrzymują expa za zabicie grupek.
_________________ "Rób to, co TRUDNE - będziesz mieć życie ŁATWE." ~ Krzysztof Król "Słabi widzą przeszkody. Silni widzą jedynie cel, a Ci najlepsi widzą przeszkody i dążą do celu." ~ M. Oyama |
|
21 Sty 2020, o 01:55 |
|
|
Uczeń Simona
|
Po co bawić się w półśrodki - proponuję od razu zbanować wszystkie 140 lvle przynajmniej nikt wam expa nie będzie kradł B(
Śmieszny temat - śmieszna odpowiedź. _________________ Mag Ognia 140 |
|
21 Sty 2020, o 12:38 |
|
|
Rejestracja: 14 Paź 2019, o 15:55 Posty: 22 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 6 razy Nick w grze: Razenas Serwer: Ostlor |
A może ktoś by zrobił jakieś sensowne mechaniki do expienia petów, a nie, że trzeba kombinować i utrudniać życie innym graczom
_________________ Jeśli biorę udział w jakiejś dyskusji i mam rację to mi to wystarcza. Nawet jeśli o drugiej stronie jest cały tłum. Bo wiadomo, że liczy się jakość, a nie ilość. A lvl i godziny spędzone w grze nie robią na mnie wrażenia. |
|
21 Sty 2020, o 15:09 |
|
|
|
LosLukaszos napisał(a): Po co bawić się w półśrodki - proponuję od razu zbanować wszystkie 140 lvle przynajmniej nikt wam expa nie będzie kradł B( Tobie jako 140 lvlu to nie przeszkadza ale, wiesz, są też inni poniżej 140 którzy chcieli by więcej podexpic na tym ev. _________________ No i co zrobisz? Nic nie zrobisz. |
|
21 Sty 2020, o 15:20 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Cytuj: Tobie jako 140 lvlu to nie przeszkadza ale, wiesz, są też inni poniżej 140 którzy chcieli by więcej podexpic na tym ev. a mnie ten płacz rozwala wręcz, gdy większość z nas (obecne 140) wbijała lvle nie bylo ani eventu lempo ani stoku ogólnie duzo mniej eventów expowych tak tych na stałe jak i okazjonalnych i nikt nie płakał tylko biegał na "new" - obecnie losowe zwojów expa tez nie |
|
21 Sty 2020, o 19:45 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 21 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |