![]() |
Strona 1 z 4 |
[ 38 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Klimat - odgrywanie postaci, kultura i sztuka wypowiedzi
Klimat - odgrywanie postaci, kultura i sztuka wypowiedzi
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Duma Forum! ![]() ![]() |
W Taernie mamy zupełny brak elementów klimatu budowanego przez graczy:
- zero odgrywania postaci - zero klimatycznych wypowiedzi - zero atmosfery na czacie Co mnie od samego początku smuci ![]() Rozwiązań widzę kilka (np. serwer dla zweryfikowanych graczy), ale na nie za wcześnie. Ankieta ma na celu, póki co, zbadanie ilości osób zainteresowanych tego rodzaju klimatem w Taernie. _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
|
24 Cze 2011, o 22:59 |
![]() |
|
![]() |
||
Pogromca Valdaroga
![]() |
Chodzi o "klimatyczny serwer"? Tylko Taern? Wszystko w klimacie Dark Fantasy?
![]() ![]() _________________ Lester - Barbarzyńca 70 lvl - [off] - 24.02.2013; [próba powrotu] - 05.05.2019 - 71 lvl |
|
24 Cze 2011, o 23:04 |
![]() |
|
![]() |
||
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() ![]() |
Oj EsAmo nie mów że zero. Od czasu do czasu z rzadka potrafimy się zabawić.
_________________ ZłyLas - S1 Rycerz Geldar - S1 - (VD 27) - turniejowy Pablous - S1- (Barb 19) - turniejowy |
|
24 Cze 2011, o 23:05 |
![]() |
|
![]() |
||
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 26 Sty 2011, o 22:10 Posty: 48 Miejscowość: Kołobrzeg Podziękowano: 288 razy Otrzymanych podziękowań: 18 razy ![]() |
Hmm..
Wydaje mi się, że o wybranych godzinach powinny być "sesje RPG", spotkania spoko graczy, albo serwer specjalny, na ktory rekrutacja by odbywała się u, np. jakiegoś modka. ![]() Brakuje mi na przyklad Tawerny, nie chodzi o to miejsce z podświetlanymi postaciami, ale o graficzną mapkę, gdzie można chodzić ludkiem, zamawiać piwo, alkohol, [animacja picia ![]() potańcówki, rozmowy z graczami ![]() Tego tu brakuje. Poza tym powinny być też możliwości do okazywania uczuć. _________________ Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej. Albert Einstein |
|
24 Cze 2011, o 23:07 |
![]() |
|
![]() |
||
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 16 Sty 2011, o 02:38 Posty: 1597 Miejscowość: Szczecin Podziękowano: 109 razy Otrzymanych podziękowań: 101 razy ![]() |
mi szczerze brakuje klimatycznych wypowiedzi npc (notorycznie poprawiane błędy merytoryczne i stylistyczne - zostawcie
![]() ![]() ![]() @UP myślałem w sumie nad propozycją takowej tawerny na forum. nie wiem, czy się z tym spotkałeś (a pewnie tak) i chyba zaraz coś machnę ![]() |
|
24 Cze 2011, o 23:13 |
![]() |
|
![]() |
||
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 26 Sty 2011, o 22:10 Posty: 48 Miejscowość: Kołobrzeg Podziękowano: 288 razy Otrzymanych podziękowań: 18 razy ![]() |
Nie, nie spotkałem się
![]() _________________ Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej. Albert Einstein |
|
24 Cze 2011, o 23:15 |
![]() |
|
![]() |
||
Chodząca legenda ![]() Rejestracja: 19 Kwi 2011, o 03:06 Posty: 2255 Miejscowość: Wawa Podziękowano: 216 razy Otrzymanych podziękowań: 865 razy Nick w grze: Szymdaro ![]() |
Jak dla mnie spoko, taki elitarny serwer dla zwerbowanych graczy po testach o.O Wymagana znajomość języka polskiego, praktycznie automatycznie idzie za tym umiejętność grania. Nigdy nie bawiłem się w RPG, ale może to być ciekawe, przynajmniej rozmowy
![]() _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
|
24 Cze 2011, o 23:44 |
![]() ![]() |
|
![]() |
||
Zatem głosujemy na wprowadzenie takowego serwera ?
Głosujcie! Do swojego posta dopisujcie: Jestem na Tak, jestem na Nie Jestem na TAK! ![]() _________________ Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej. Albert Einstein |
|
24 Cze 2011, o 23:48 |
![]() |
|
![]() |
||
Duma Forum! ![]() ![]() |
Nie głosujemy odnośnie wprowadzenia serwera. Jest on tylko jednym z pomysłów. Głosujemy nad zmianą - czy coś robimy, czy nie.
Btw. Na S1 przez dwie godziny po wklejeniu linku do ankiety atmosfera znacznie się poprawiła, 80% graczy pisało ociekającym klimatem językiem. Może nie trzeba nic wprowadzać, a wystarczy starać się jako całość...? Problem w tym, że tworzących atmosferę graczy od razu demotywowali inni słowami "co ty jarasz?" itp. _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
|
25 Cze 2011, o 00:29 |
![]() |
|
![]() |
||
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 20 Kwi 2011, o 22:14 Posty: 89 Miejscowość: Stalowa Wola Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 4 razy ![]() |
Osobiście jestem za wprowadzeniem jakiś zmian (np. ten elitarny serwer),mam nadzieję,że poprawi się sytuacja w Taernie.Mimo tego zawsze znajdą się ci,którzy zaczną pisać ''nie pij tyle'',''co ty jarasz'' itd.Każdemu nie da się dogodzić niestety :/
|
|
25 Cze 2011, o 08:06 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Strona 1 z 4 |
[ 38 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |