![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Dział questy
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 28 Cze 2013, o 15:13 Posty: 139 Miejscowość: Rzeszów Podziękowano: 94 razy Otrzymanych podziękowań: 134 razy Nick w grze: Kaladin Serwer: Tolnor ![]() |
"W tym pewnie pomogą starsi koledzy - "strzeli mu się linkiem i spokój"
![]() Zdziwiłbyś się,czy tak by mu pomogli.Widziałem przykłady[ dosyć liczne] osób,które odpowiedz otrzymały [łaskawie] po 20 minutach spamowania i płakania na globie/kurce.A zgaduj kto odpowiedział?Nie,nie jakiś hlvl, który nie ma nic do roboty, to z nudów sobie przeglada czat.Nie, bo "to by było poniżej jego godności odpowiedzieć takiemu newbie".Doświadczenie z Ostloru,gdzie panuje patologia. @TOPIC Ogólnie pomysł mi się podoba,zdecydowanie by to ułatwiło wiele kwestii,zapobiegałoby spamowi na globie/kurczaczku,mniej płaczu. _________________ For what shall it profit a man, if he shall gain the whole world, and lose his own soul? |
3 Sty 2016, o 17:21 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 20 Cze 2013, o 12:30 Posty: 206 Miejscowość: Laedmoor Podziękowano: 133 razy Otrzymanych podziękowań: 52 razy Nick w grze: GoQu ![]() |
Odkopałeś temat, mniejsza
![]() Od pytań o questy jest kurka, w końcu to czat dla "n00bów". Sam zawsze, gdy się zaloguję, pomagam nowym czy to podpowiedzią, czy to pomocą w ubiciu czegoś. A dział z poradnikami dla zadań by się przydał. _________________ Weź sobie te słowa do serca: jeśli Ty będziesz dla mnie miły, ja również. Jeśli będziesz zachowywał się jak glupiec i egoista - zerwiemy kontakt. |
3 Sty 2016, o 17:49 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |