Strona 1 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Czego wam brakuje na Forum. ?
Autor | Wiadomość |
---|---|
Pogromca Valdaroga
|
Witam:)
Wychodzę do was drodzy użytkownicy naszego forum z zapytaniem czego wam brakuje ? Czy jest może jakaś opcja którą można wprowadzić a ułatwiła by wam życie? A może potrzebny jest jakiś nowy dział? Proszę tylko o pominięcie kwestii wizualnych chyba, że macie jakiś naprawdę dobry pomysł. Najlepsze pomysły zostaną wdrożone Już ja się o to postaram. ----- Dodanie wyskakującego powiadomienia o PW DONE Instrukcja: http://screenshooter.net/1877411/btljwny Reforma działu targowisko DONE Dodanie brakującego S.4 w zgłoszeniach i handlu. (zadanie dla admina) Dodanie regulaminu forum. DONE |
1 Lut 2012, o 22:01 |
|
Duma Forum!
|
Na szybko przychodzi mi podzial na mysl na targowisku na handel kontami i handel itemami
Jak mozna tez wpisywac swoje zyczenia, to chcialabym, by po przyjsciu jakiejs wiadomosci na PW byloby to bardziej widoczne, a nie taki maly napis u gory ekranu (nawet komunikat na pol monitore by mnie ucieszyl). -Wystarczy włączyć "wyskakujące okno powiadamiające o pw" ~Pirek |
1 Lut 2012, o 23:59 |
|
Uczeń Heremona
|
Pomysł z podziałem targowiska na handel przedmiotami i kontami bardzo mi się podoba
Przy czym dział do handlu kontami nie powinien mieć podziału na serwery : dlaczego? Gracze często wrzucają informacje o chęci wymiany konta na wszystkie cztery targowiska. Poza tym jak ktoś kupuje konto to często nie ma dla niego znaczenia na którym serwerze A jak ma to i tak zobaczy w treści tematu na którym serwerze jest dana postać. _________________ Saintx - Sheed 44Lv (w stanie spoczynku) Siantx - Druid 51Lv (skacze po wieży) |
2 Lut 2012, o 00:55 |
|
Chodząca legenda
|
Brakuje serwera 4, jak słusznie kuki zauważył. Poza tym można by tematy spamowe kasować, a nie tylko zamykać czy przenosić do archiwum.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
2 Lut 2012, o 01:12 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Moze dzial do zabaw, spamowania, wyliczanek, nudzenia sie itp.
I dzial gdzie sa pokazane wzystkie zbanowane postacie np. aktualnosci/gra/bany/serwer1 I tu beda pokazane zbanowane postacie z serwera1 To jest mój 100 post =) ^^ Masz karczmę od offtopu. A z pręgierzem był by problem bo raz po co? a dwa dużo z tym zachodu. ~~Pirek _________________ Pozdrawiam 7Niebo® WELCOME IN MY WORLD WELCOME IN THE HELL |
2 Lut 2012, o 10:19 |
|
Duma Forum!
|
7niebo napisał(a): Moze dzial do zabaw, spamowania, wyliczanek, nudzenia sie itp. I dzial gdzie sa pokazane wzystkie zbanowane postacie np. aktualnosci/gra/bany/serwer1 I tu beda pokazane zbanowane postacie z serwera1 To jest mój 100 post =) ^^ Gratuluje A co do dzialu, to myslalam, ze karczma jest takim dzialem na dowolne tematy. |
2 Lut 2012, o 18:55 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Nie pogratuluje Ci gdyż 3/4 to spam lub targowisko;).
Btw. Pozdrowienia? Na pewno forum było by w pewien sposób urozmaicone. Chyba wiecie o co chodzi;) 2. Temat poruszany a mianowicie radio jest tam temat zaraz edytuje i dam linka. To tyle ode mnie:) EDIT: viewtopic.php?f=122&t=11759&hilit=radio |
2 Lut 2012, o 19:07 |
|
Pogromca Valdaroga
|
No niestety radio nie leży w mojej mocy AdiQ miał zapał i mu przeszło. Ja jestem w stanie co nieco zrobić z opcjami i działami na forum
|
2 Lut 2012, o 21:16 |
|
Uczeń Simona
|
Może zrobić działy S1,S2,S3,S4.
Po co masowy temat gdzie wszyscy piszą wojny na s2... bitwa na s3... gracze z s4... Jak każdy by mógł pisać w swoim dziale ? Ewentualnie dział hydepark czyli coś związane z informacjami ze świata, luzne pogaduchy, muzyka i tym podobne _________________ Edon S1 - 48 [off] Nedonowy S1 20 Druid [on] |
2 Lut 2012, o 21:53 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Pirku może byśmy coś razem wykminili z tym radiem. Ktoś na pewno by się dołączył;). A te pozdrowienia? Co z nimi;)?
|
3 Lut 2012, o 19:03 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 87 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |