Strona 1 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Mały Sprzeciw - Kufelki.
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Heremona
|
Witam mam pewien sprzeciw.
Usuneliście mozliwość [ juz nie wnikam kto.. ] otrzymania podziękowania w tym dziale ( nie wiem czy w innych, o podobnej tematyce tez ) Czy za dobrą prace / robote / grafike dana osoba nie moze dostać juz podziękowania? A moze ktoś nie chce by za duzo tego było? Troche to nie fair, bo była to jedyna szybka mozliwość podziękowania / zapłaty za dobrą robote na forum. |
|
3 Lip 2012, o 18:55 |
|
|
Uczeń Simona
|
Zgadzam się z TheDaQ-iem, chłop odwala kawał dobrej roboty tworząc avatary i sygnaturki użytkownikom forum, a tu nagle pojawia się brak możliwości podziękowania za Jego pracę. Nie wiem kto to zrobił ale moim zdaniem to było nie potrzebne i jestem ZA ponownym przywróceniem dawania kufelków w ,,Zamówieniach Graficznych".
@edit Oczywiście nie tylko TheDaQ robi avatary i sygnaturki ale to on założył ten temat, więc akurat o nim wspomniałem w moim poście _________________ Gram ,,4fun"... Rycerz s3,spamer,nup,wielbiciel erpegów, i bijatyk typu ,,pancz,pancz,pancz-pancz,kik,pancz" Wróciłem Pomogłem? Kliknij kufelek przy mojej wiadomości. >>>Znany jako Advocate s3<<< Ostatnio edytowany przez Invicible, 3 Lip 2012, o 19:25, edytowano w sumie 1 raz |
|
3 Lip 2012, o 19:24 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Przecież kufelki tam są.
|
|
3 Lip 2012, o 19:25 |
|
|
Uczeń Simona
|
Nie ma bynajmniej u mnie, sprawdź czy na pewno są
_________________ Gram ,,4fun"... Rycerz s3,spamer,nup,wielbiciel erpegów, i bijatyk typu ,,pancz,pancz,pancz-pancz,kik,pancz" Wróciłem Pomogłem? Kliknij kufelek przy mojej wiadomości. >>>Znany jako Advocate s3<<< |
|
3 Lip 2012, o 19:27 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
http://screenshooter.net/9120498/pwhtmjm dałem mu nawet kufelek na potwierdzenie
@Up Nie bawiłeś się w zakładce zarządzaj profilem ? |
|
3 Lip 2012, o 19:33 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
popieram choć tez jeden kolega dziękował tam co post ale to już wina kolegi
ja sam jestem zadowolony z sygnaturki (używam) i wydaje się logiczne iż mogę jakoś się odwdzięczyć za poświęcony czas _________________ Markko VD 122 Laraks ON Caandy Drut 79 Laraks ON Barb 140 Laraks ON Pasionat zasiadania i Oszukanista/Legalista |
|
3 Lip 2012, o 19:35 |
|
|
Uczeń Heremona
|
http://scr.hu/47m/m1nbf
prosze u mnie nie ma i nawet data jest _________________ _______ |
|
3 Lip 2012, o 19:36 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Yo
Po pierwsze - Modzi mają magiczne moce Po drugie ... y nie wiem, ja tez nie mam kufelków |
|
3 Lip 2012, o 19:38 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Ech pomimo "magicznych mocy" tez nie powinienem mieć możliwości dania kufla.
No ale już pisze do kogo trzeba i zaraz się naprawi (chyba ze z poziomu moda mogę to włączyć) Na przyszłość w sprawach forum wystarczy zwyczajne PW do mnie. |
|
3 Lip 2012, o 19:42 |
|
|
Uczeń Simona
|
Pirek napisał(a): http://screenshooter.net/9120498/pwhtmjm dałem mu nawet kufelek na potwierdzenie @Up Nie bawiłeś się w zakładce zarządzaj profilem ? Nie, w zakładce ,,zarządzaj profilem" ustawiłem jedynie avatarek i podpis _________________ Gram ,,4fun"... Rycerz s3,spamer,nup,wielbiciel erpegów, i bijatyk typu ,,pancz,pancz,pancz-pancz,kik,pancz" Wróciłem Pomogłem? Kliknij kufelek przy mojej wiadomości. >>>Znany jako Advocate s3<<< |
|
3 Lip 2012, o 20:09 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 77 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |