Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pytanie
Autor | Wiadomość |
---|---|
|
Czy byłaby możliwość dodawania ocen do poradników i tworzenia średniej, każda ocenę trzebaby było uzasadnić w poscie
|
21 Lip 2012, o 18:17 |
|
Chodząca legenda
|
"Kolega koledze da plusika" i oceny nie będą w żaden sposób miarodajne.
_________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
21 Lip 2012, o 19:05 |
|
|
Jaj już pisałem będzie trzeba uzasadnić
|
21 Lip 2012, o 23:37 |
|
Pogromca Valdaroga
|
seba11pl napisał(a): Jaj już pisałem będzie trzeba uzasadnić 'świetny poradnik, 5/5' ;pp myślę że system podziękowań za posty w zupełności wystarcza do wyrażenia swojego uznania, i tak samo może być wskazówką dla osób chcących skorzystać z porad. |
22 Lip 2012, o 01:39 |
|
Duma Forum!
|
Ciezko wykazac, ktore poradniki sa lepsze, a ktore gorsze, bo postacie mozna rozwijac na wiele roznych sposobow, a to, ze danego sposobu uzywa 75% graczy grajacych dana profesja tez nie oznacza, ze jest on lepszy. Jeden bedzie wolal postac do PvP, drugi woli silniejsze ciosy kosztem celnosci, trzeci odwrotnie, a czwarty bedzie mial postac do gry solo i kazdy bedzie ze swojego buildu zadowolony.
|
22 Lip 2012, o 04:21 |
|
|
System wyglądałby tak:
ocena 1/5 - minimum 3 argumenty ocena 2/5 - minimum 3 argumenty ocena 3/5 - minimum 3 argumenty ocena 4/5 - minimum 4 argumenty ocena 5/5 - minimum 5 argumentów Argumenty nie napisane w poważny sposób,np stawiając tylko literke były by karane ostrzeżeniem, nad przyciskiem "wyslij" znajdowaloby się takie ostrzeżenie Również za obraźliwe posty byłaby kara |
23 Lip 2012, o 23:16 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Wymagasz by z krótkiego tekstu, gracz wyciągnął aż pięć zalet danego poradnika? Wymagasz więcej niż przeciętne pytanie zamknięte z podstawowej matury z polskiego. Już widzę, że czytelnikowi chciałoby się wypisywać jakieś argumenty, kiedy nawet kliknięcie kufla sprawia problemy.
|
24 Lip 2012, o 09:03 |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 12 Kwi 2012, o 08:53 Posty: 54 Miejscowość: 3city Podziękowano: 7 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Wydaje mi się, że nikomu nie będzie się chciało tego wszystkiego wpisywać, a na dodatek, kto miałby sprawdzać to czy "ocena" rzeczywiście jest sensowna czy nie? Czytać, czytać i jeszcze raz czytać będzie z pożytkiem dla każdego
_________________ Pabli [S4] - Ryc 54 lvl - ON Zwycięzca turnieju 3vs3 - 23.05.2012 |
25 Lip 2012, o 12:49 |
|
Walczący z drzewcami
|
Chyba lepiej zostawić tak jak jest.
_________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
25 Lip 2012, o 16:52 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
ja jestem na nie troche duzo tego wymagasz. Kufle w zupelnosci wystarczają.
_________________ Pomogłem ? Kliknij kufelek ! |
30 Lip 2012, o 22:14 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 87 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |