![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zgłaszanie postów...
Autor | Wiadomość |
---|---|
![]() |
Chodzi o to że ciężko to(patrz ss) zauważyć i ja np. kliknąłem bez wybrania odpowiedniego pola...
Aby była pewność że wybieramy odpowiednie pole, na początku było tam "wybierz" bez zmiany tego pola nie dało by się wysłać i pisałoby "musisz wybrać kategorie"
Spoiler:
|
22 Wrz 2012, o 19:46 |
|
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() ![]() |
Albo dobrze zrozumiałem,albo nie da się tego zrozumieć. Nie zauważyłeś, że trzeba wybrać takowe pole, aby zgłoszenie postu było poprawne, więc chcesz...I właśnie tu nasuwa się pytanie- Co chcesz
![]() ![]() _________________ Gram ,,4fun"... Rycerz s3,spamer,nup,wielbiciel erpegów, i bijatyk typu ,,pancz,pancz,pancz-pancz,kik,pancz" Wróciłem ![]() Pomogłem? Kliknij kufelek przy mojej wiadomości. >>>Znany jako Advocate s3<<< |
22 Wrz 2012, o 20:14 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 6 Lut 2012, o 12:56 Posty: 239 Miejscowość: Taern Podziękowano: 162 razy Otrzymanych podziękowań: 43 razy ![]() |
ja tam wszystko elegancko widze
![]() _________________ ![]() ![]() Pomoglem? kliknij Kufelek ![]() |
22 Wrz 2012, o 20:14 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Skupiłem się na opisie... I ominąłem tamto...
|
23 Wrz 2012, o 14:18 |
|
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 16 Sty 2011, o 02:38 Posty: 1597 Miejscowość: Szczecin Podziękowano: 109 razy Otrzymanych podziękowań: 101 razy ![]() |
czyli nie wybrałeś odpowiedniego powodu? (opcji braku powodu nie ma)
spokojnie. jeżeli dałeś opis to na pewno ktoś to sprawdzi. i opis i zgłaszany post/temat. |
24 Wrz 2012, o 10:16 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |