Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
obrazki , linki , odnośniki
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Proponuję
1. wprowadzić automatyczne przekierowywanie linków z odnośnikami do obrazków na bezpośrednio wklejony obrazek w forum. Jeśli nie , to podjąć jakieś działania zachęcające userów forum do wklejania gotowych obrazków , troche mnie już nuży :klik w link pod którym a nuż znajduje się żałosny widok, klik aby powrócić na forum... Zamiast :http://s14.postimg.org/xxx40afvl/ewent.jpg aby było : 2. wprowadzić zakaz postowniania odnośników do stron wymagających rejestracji -szczególnie myślę tu o imgshack _________________ okrucieństwo jest naszą powinnością , bo cóż wredniejszego .... tożsamość,nienawiść,pamięć nie
Spoiler:
|
|
1 Wrz 2013, o 06:50 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Bardzo dobry pomysł
_________________ Zuzialol 84 dr... 70 lvl wbity 27.07.2014 o godzinie 20:46. 80 lvl wbity 10.09.2015 o godzinie 16:50 Szybko mi idzie Na zawsze pozostaje Pijanym Jeżem... Do tego turkowy łuk 27 Zuziuk, mo 35 Teestpremki i inne |
|
1 Wrz 2013, o 11:34 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 75 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |