Podwójny
Walczący z drzewcami
Rejestracja: 2 Lip 2011, o 12:48 Posty: 357 Podziękowano: 210 razy Otrzymanych podziękowań: 134 razy
Nick w grze: Pyrqo
Serwer: Tolnor
|
Kącik rozmów.
Witam, w związku z tym, że na forum pojawiają się tematy o pomysłach na grę - które i tak nie wchodzą w życie, myślałem nad czymś - co może ulepszyć i przyciągnąć do naszego forum. Temat ten nie musi wejść teraz - ale może po ogólnych zmianach (i tych wizualnych też) które były już obiecywane. Otóż w pewne dni tygodnia (Dla przykładu niedziela i środa) można by zorganizować pewien kącik rozmów - w jeden dzień ogólny, o życiu - a w drugi typowo o taernie, przykładowo wymieniając się doświadczeniami czy przechwalając się jakim to się jest koxem. Otóż wiem, że tematy skończą się na "Ekipa lipa" - ale taki temat mógłby być moderowany - a takie niewierne noobki które psują klimat banowane na dany dzień. Otóż wiem, że gdy zrobicie "nowe, odświeżone forum" to będzie więcej możliwości technicznych i powstanie taki pokoik/chacik który właśnie byłby odpalany na czas takich pogawędek. Co tydzień temat pogawędek zmieniałby się np: 1. Nd - Drygu kupił BMW a ja dalej ciskam Fiatem 126p. 2. Śr - Modyfikatory które zmieniły Twój styl gry.
Oczywiście tematy mogłyby być wrzucane przez graczy, albo też wymyślone przez samą administrację. Pozdrawiam i wrzucam ankietę.
_________________ Lvl:132 Na s2 Larkas Tolnor od 16.07.12
|
MaxMar
Uczeń Heremona
Rejestracja: 15 Lis 2011, o 09:33 Posty: 494 Miejscowość: Kameneak Podziękowano: 143 razy Otrzymanych podziękowań: 106 razy
Nick w grze: Crossborn
|
Re: Kącik rozmów.
Jestem na tak, o ile te tematy nie będą Tylko i wyłącznie dotyczyły gry. Najlepiej gdyby pojawiały się x tematów i połowa z nich dotyczyła gry, a reszta polityki, nauki itd.
_________________ _______
|
Hhuhh
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 3 Sie 2014, o 19:18 Posty: 5 Podziękowano: 22 razy Otrzymanych podziękowań: 4 razy
Nick w grze: Hhuhh
|
Re: Kącik rozmów.
Myślę że to dobry pomysł .Daje tak.
Daje upomnienie, następny raz taki post zastąp kuflem~ Dragonn
_________________ S1 Hhuhh lvl21 Łucznik Moim mistrzem jest ten który zna te sprawy.
|