|
|
Strona 1 z 4 |
[ 34 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4 Następna |
| Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Akcja Pajacyk
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Cześć.
Od dość dłuższego czasu w sieci istnieje coś takiego jak PAH- Polska Akcja Humanitarna. Mianowicie na czym to polega ? Klikając raz dziennie na komputerze zapewniasz 0.05 zł dla chorych, głodnych dzieci z Polski - zapewniasz im posiłek, co w niektórych regionach Polski jest jak cud. Ale gdzie i dlaczego ? Myślę że pod ShoutBoxem powinna być reklama przenosząca na stronę: http://www.pah.org.pl/o-pah/8/pajacyk -- skoro i tak każdy z nas codziennie przesiaduje po te 1/2h minimum, to dlaczego nie możemy przeznaczyć 3 sekund na pomoc innym, jeśli to nas nawet nie kosztuje ? Akcje humanitarne przeprowadzane są od lat, każdy może pomagać, nawet nie tracąc przy tym grosza ! Pozdrawiam i liczę na rozważenie propozycji. |
|
| 24 Paź 2014, o 22:33 |
|
|
|
Uczeń Heremona Rejestracja: 2 Sie 2013, o 09:01 Posty: 544 Miejscowość: Piaseczno Podziękowano: 626 razy Otrzymanych podziękowań: 451 razy Nick w grze: Szpitalnik |
W sumie nie miałbym nic przeciwko, aby obok szeregu naciąganych toplist MMO znajdowało się coś takiego właśnie. Miejsca nie brakuje, a i nikomu by to nie przeszkadzało.
| 25 Paź 2014, o 07:06 |
|
|
|
Współpracownik Gnarla Rejestracja: 11 Lis 2012, o 14:19 Posty: 177 Podziękowano: 49 razy Otrzymanych podziękowań: 57 razy Serwer: HardCore |
Stronę PAH mam usawioną jako startową, od wielu lat. To kliknięcie raz dziennie naprawdę nic nie kosztuje ale daje bardzo duzo..
Tak jak Nicolay napisał: miejsca nie brakuje. _________________ Ciało znikło, a duch, Nieśmiertelny za dwóch, Dalej bzdury te same plótł wciąż... |
|
| 25 Paź 2014, o 07:59 |
|
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 2 Wrz 2013, o 20:43 Posty: 14 Podziękowano: 29 razy Otrzymanych podziękowań: 3 razy Nick w grze: Toluabc |
Bardzo dobry pomysł. Sam na to często klikam , ale wielu ludzi zapomina o tym , że istnieje takie coś , bo przesiadując przy komputerach są albo zajęci pracą , albo grą , czy czymkolwiek innym. Umieszczenie reklamy przypomniało by ludziom , że takie coś w ogóle istnieje , przez co kliknęli by od czasu do czasu.
|
|
| 25 Paź 2014, o 13:11 |
|
|
|
Walczący z drzewcami Rejestracja: 2 Lip 2011, o 12:48 Posty: 357 Podziękowano: 210 razy Otrzymanych podziękowań: 134 razy Nick w grze: Pyrqo Serwer: Tolnor |
Jestem za tym, a nawet taką działalność można poszerzyć i wrzucić na stronę taern.pl i zagraniczne strony zarządzane przez Taern.
Rzuff - zachęcaj na angielskim forum może tam też się uda to wprowadzić _________________ Lvl:132 Na |
|
| 25 Paź 2014, o 13:51 |
|
|
|
Administrator |
Podwójny napisał(a): Jestem za tym, a nawet taką działalność można poszerzyć i wrzucić na stronę taern.pl i zagraniczne strony zarządzane przez Taern. Rzuff - zachęcaj na angielskim forum może tam też się uda to wprowadzić Propozycja nawet fajna, jednak nie ogarniczałbym się do Pajacyka, jest taka strona (nazwy nie pamiętam Co do zagranicznych, trochę mija się z celem, bo oni nie zrozumieją _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E
|
|
| 25 Paź 2014, o 16:55 |
|
|
|
Uczeń Heremona Rejestracja: 20 Lip 2011, o 22:55 Posty: 578 Miejscowość: Parowar Podziękowano: 478 razy Otrzymanych podziękowań: 2053 razy Nick w grze: Inkwizycja Serwer: Tolnor |
Tak i jeszcze banner kampanii "Zbuduj studnie w Nigerii" oraz "Szlachetna paczka" bo święta się zbliżają.
To jest gra za którą płacę regularny abonament. Jak będę chciał klikać w pajaca to sobie wejdę na stronę pajaca i kliknę a jak poruszy mnie fakt niedoboru prezerwatyw na afrykańskim kontynencie, to odnajdę fundację która owe prezerwatywy naszym czarnym braciom dostarcza. "Bo miejsca jest dużo" - głupszego argumentu jeszcze nie czytałem. _________________ "Zawsze mam rację z prostego powodu-nie chrzanie głupot" - Kalart "Moja refleksja jest taka że kneblować każdy umie, domagać się sprawiedliwości wobec innych " - Mroczna "Wybacz jeżeli uraziłam Twoje myślenie" - Ruuda |
|
| 25 Paź 2014, o 17:09 |
|
|
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 31 Mar 2014, o 20:27 Posty: 47 Podziękowano: 13 razy Otrzymanych podziękowań: 7 razy Nick w grze: KrzychuRc |
Gromak o co ci chodzi ?? Przeciez jak nie chcesz - nie klikaj ale moze ktos inny chce pomoc biednym dzieciom. Trzeba myslec tez o innych a nie tylko o sobie.
_________________ KrzychuRc - Rycerz 50 OFF VkrzychuD - Voodoo 49 OFF Krzychudr - Druid 46 OFF Krzychushed - Sheed 48 OFF |
|
| 25 Paź 2014, o 17:18 |
|
|
|
Administrator |
gromak napisał(a): "Bo miejsca jest dużo" - głupszego argumentu jeszcze nie czytałem. Może argument średni, ale skoro można tam zmieścić coś użytecznego publicznie to czemu nie? I nie wiem co ma ten cały Twój abonament wspólnego z tematem, mamy Cię podziwiać czy jak? _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E
|
|
| 25 Paź 2014, o 17:23 |
|
|
|
Uczeń Heremona Rejestracja: 20 Lip 2011, o 22:55 Posty: 578 Miejscowość: Parowar Podziękowano: 478 razy Otrzymanych podziękowań: 2053 razy Nick w grze: Inkwizycja Serwer: Tolnor |
Jak będę chciał pomóc, to pomogę. Jak nie będę chciał pomóc, to nawet baner na 1/2 strony mnie do tego nie zachęci.
A co ma wspólnego abonament? Jeżeli za coś płacę, to nie podobałoby mi się, że oprócz gry jestem "atakowany" banerami "kliknij aby pomóc". Ja tu wchodzę dla rozrywki i relaksu a nie po to, by myśleć o tym, że inni nie mają co jeść. Ciekaw jestem ilu z tych popierających i głęboko wierzących w akcje typu pajacyk codziennie choćby na swoim profilu na FB umieszcza post "Czy dzisiaj już pomogłeś biednym dzieciom? Kliknij w pajaca". Łatwo się mówi o pomaganiu i chęci do pomagania kiedy wystarczy rzucić pomysł a resztę zostawić na głowie innych. _________________ "Zawsze mam rację z prostego powodu-nie chrzanie głupot" - Kalart "Moja refleksja jest taka że kneblować każdy umie, domagać się sprawiedliwości wobec innych " - Mroczna "Wybacz jeżeli uraziłam Twoje myślenie" - Ruuda |
|
| 25 Paź 2014, o 17:36 |
|
|
|
|
Strona 1 z 4 |
[ 34 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4 Następna |
|
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
| Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |