![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Wnioskuję o dodanie działu
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 20 Lip 2011, o 22:55 Posty: 578 Miejscowość: Parowar Podziękowano: 478 razy Otrzymanych podziękowań: 2053 razy Nick w grze: Inkwizycja Serwer: Tolnor ![]() |
Ponieważ pomysł przebudowy forum umarł śmiercią naturalną, to na potrzeby lekkiego ułatwienia przeglądania forum wnioskuję o dodanie działu o nazwie "Pastwisko Trolli" - miejsce tam znalazłyby tematy typu "Skojarzenia", "Morfy", "Gafy", "Odliczania" i inne tego typu pierdółki. Zdecydowanie odświeżyłoby to dział Karczmy, w której panuje obecnie kompletny za przeproszeniem burdel.
_________________ "Zawsze mam rację z prostego powodu-nie chrzanie głupot" - Kalart "Moja refleksja jest taka że kneblować każdy umie, domagać się sprawiedliwości wobec innych " - Mroczna "Wybacz jeżeli uraziłam Twoje myślenie" - Ruuda |
6 Lut 2016, o 00:33 |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 23 Lut 2015, o 21:22 Posty: 113 Miejscowość: Rzeszów Podziękowano: 163 razy Otrzymanych podziękowań: 116 razy Nick w grze: NashVille Serwer: Tolnor ![]() |
Hmmm, nie najgorszy pomysł
_________________ Druid 140 poziom [on/off] Sheed 53 poziom [on/off] Serwer: Larkas Gildia: TITANIUM 16.07.2018 - Washi Pierwsza Morana ubita na 110 poziomie - 18.01.17 22:17 - ..., Madziox, Balitazaar, Jaackob, Sabazios. |
6 Lut 2016, o 23:24 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 1 Lis 2012, o 19:35 Posty: 65 Miejscowość: Taern Podziękowano: 10 razy Otrzymanych podziękowań: 14 razy ![]() |
Podoba mi sie ten pomysl. Szukanie nieraz calymi dniami morfow itd jest czasochlonne a to uproscilo by i ozywilo nieco forum.
|
7 Lut 2016, o 07:51 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Świetny
![]() |
7 Lut 2016, o 10:00 |
|
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |