Strona 2 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Otrzymałeś knebel...
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
|
Skoro mod daje knebla to chyba wie za co go daje. Wiec dziwne że po 5 minutach już nie pamięta o co chodziło.
Myślę że każdy kto miał styczność z moderatorami ma pewne zastrzeżenia do tego w jaki sposób działa system kar. Nie bez powodu od lat nowi ludzie co jakiś czas chcą zmian w tych kwestiach. Może gdyby moderatorzy musieli dodatkowo wypelniac jakieś protokoły z krótką notatka na 2-3 zdania z opisem sytuacji to by się zastanowili czy dobrze klasyfikują czyn. Dobrze że chociaż ustalono wiek minimalny na 21 lat, mam nadzieję że się do tego stosują przy rekrutacji. Dalsza część posta nie ma ścisłego związku z samym tematem pomysłu.
Spoiler:
Ostatnio edytowany przez seba11pl, 4 Mar 2019, o 16:10, edytowano w sumie 1 raz |
|
4 Mar 2019, o 15:08 |
|
|
Uczeń Simona
|
Dobra opcja, patrząc na to, że kiedy ktoś pyta moderatora za co ma knebla to nie uzyskuje odpowiedzi. W tym przypadku będzie wiedział.
_________________ Strach tnie głębiej niż miecze. Ten, kto tańczy ze smokami, musi się liczyć z tym, że spłonie. Królowa Tolnoru! http://prntscr.com/nx8m1v DR 140, MO 136 Epik Washi został zdobyty! YouTube -> https://www.youtube.com/channel/UCZeDPX ... 3K1QJudu3Q |
|
4 Mar 2019, o 16:06 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Jak najbardziej za, dodatkowo informacja jaki mod nałożył karę i kto sprzedał na supporcie (:
_________________ https://www.youtube.com/c/Pogrro 140Lv VD Tolnor ~ Pogrro 140Lv MO Tolnor ~ Postrach https://prnt.sc/qns0gv - 2,8k mięsek / 3,1k prestiżu w 24h. |
|
5 Mar 2019, o 12:32 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
fajny pomysl, pewnie wejdzie w życie nie długo tak jak 3d, podklasy i targowisko
_________________ 08.2010 START GRY SERWER 1 |
|
5 Mar 2019, o 13:16 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 25 Lut 2015, o 10:43 Posty: 9 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 12 razy Nick w grze: Psy |
seba11pl napisał(a): Skoro mod daje knebla to chyba wie za co go daje. Wiec dziwne że po 5 minutach już nie pamięta o co chodziło. Myślę że każdy kto miał styczność z moderatorami ma pewne zastrzeżenia do tego w jaki sposób działa system kar. Nie bez powodu od lat nowi ludzie co jakiś czas chcą zmian w tych kwestiach. Może gdyby moderatorzy musieli dodatkowo wypelniac jakieś protokoły z krótką notatka na 2-3 zdania z opisem sytuacji to by się zastanowili czy dobrze klasyfikują czyn. Dobrze że chociaż ustalono wiek minimalny na 21 lat, mam nadzieję że się do tego stosują przy rekrutacji. Dalsza część posta nie ma ścisłego związku z samym tematem pomysłu.
Spoiler:
Ja knebla dostałem za napisanie w zdaniu jednego wyrazu drukowanymi literami, z tym że to jest nazwa własna i nie mogłem jej zapisać inaczej, mod na zapytanie czemu dostałem knebla się zaśmiał i olał sprawę, gratuluję podejścia xd Proszę pisać na temat. Szymdaro |
|
5 Mar 2019, o 13:58 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Chcę tutaj przypomnieć iż założony temat nie dotyczy kompetencji Ekipy ani słuszności nakładanych przez nich kar, tylko rozwiązania które pomoże graczom oraz poniekąd Ekipie.
Tak jak pisałem, opcja ukazująca nick osoby która karę nałożyła nie powinna być w ogóle brana pod uwagę _________________ Temorek - Mag Ognia[140 poziom] - Tolnor |
|
5 Mar 2019, o 16:09 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 3 Mar 2019, o 10:15 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: PiriiPiri |
Ciekawy pomysł! Odciąży to niepotrzebne spamy do Administracji gry z pytaniem "za co mam knebla?"
_________________ „Stąpasz wśród gwiazd korytarzy, i nawet Ci się tu wracać nie marzy, bo Twój świat jest tak daleki... Niech Cię Pan Bóg swoją miłością otoczy Na wieki” - 26.12.2018 Na Zawsze w Mojej pamięci pozostaniesz Dziadku [*] |
|
5 Mar 2019, o 23:43 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Z blogu wiem że ekipa propsuje mój pomysł, więc temat można zamknąć i wrzucić do archiwum.
Dziękuję wszystkim za wypowiedź w tym temacie ♥ _________________ Temorek - Mag Ognia[140 poziom] - Tolnor |
|
14 Mar 2019, o 23:55 |
|
|
Strona 2 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |