Strona 2 z 3 |
[ 28 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[IDEA] Zwiększona ilość "ignore"
[IDEA] Zwiększona ilość "ignore"
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Heremona
|
Oczywiscie za (unlimited version plz)
10 osob wobec tysiecy grajacych (nie mowie jednoczesnie) to nic, a czasem naprawde ciezko sie natreta pozbyc. _________________ *Shortbow* - 119 - s3 - DELETED (Assassins of Kings 4 ever) (In)famous asian women lover from s3. |
31 Sie 2012, o 19:48 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Jestem za
_________________ Travis 61 Ryc On Xiiv 23 Łuk On …::: † ๑۩۞۩๑ † ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ † ๑۩۞۩๑ † :::… |
31 Sie 2012, o 19:56 |
|
Uczeń Heremona
|
Wybieram opcję "nie mam zdania" ponieważ i tak nie mogę używać opcji ignore. Myślę jednak, że przydałaby się lista nieograniczona, a nie tylko kilka pozycji. Gra tutaj na tyle dużo osób, że w pewnym momencie ograniczona ilość ignorowanych tworzy nieprzyjemne sytuacje.
_________________ Żmijcia, ŁK 87 lvl [Ostlor] Kraldjur , MO 67lvl [Ostlor] Spelmastare, DT 45 lvl [Ostlor] |
31 Sie 2012, o 19:57 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Ja także nie mogę (w sumie to nie wypada mi:P) używać. Ale rozumiem ten ból i jestem za zwiększeniem.
Prosty przykład - na liście 4 ignorowanych "wrogów" (nie spamerzy, tylko ktoś, z kim zwyczajnie nie mamy ochoty gadać), 3 spamerów (takich pseudoprzyjaciół, którzy chcą rozmawiać o życiu i śmierci), zostają nam 3 miejsca. Wystarczy jakiś wredny troll, który ma kilka postaci na jednym koncie - i już mamy problem bo ignorować da się max 3 jego postacie. |
1 Wrz 2012, o 16:00 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 2 Sie 2012, o 19:55 Posty: 24 Miejscowość: Starogard Gdański Podziękowano: 10 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Jak najbardziej za ! ;P
_________________ -Scoobyxd - S III - Ryc 81 lvl -Scoobymo - S III - Mo 29 lvl |
2 Wrz 2012, o 00:27 |
|
Duma Forum!
|
Możemy to przemyśleć i wprowadzić, zapytam Dryga o to i przekażę Wam informację.
_________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
2 Wrz 2012, o 10:40 |
|
Uczeń Simona
|
jestem ZA!!
|
3 Wrz 2012, o 12:43 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
też jestem za i rozumiem irytację, u mnie puki co sprawdza się brak jakiejkolwiek reakcji (odpowiedzi) a z wprowdzeniem nie będzie chyba dużego problemu.
_________________ s3 Kambyzes - Sheed 110 lvl |
4 Wrz 2012, o 11:24 |
|
Administrator
|
popieram mimo, że nie mogę używać
_________________ Administrator Team Speak`a - masz kłopot napisz KLIK! Administrator Facebook - KLIK! *** "Zło jest złem - mniejsze czy większe nie ma różnicy. Jak to ocenić? Czy to w ogóle możliwe? Jeśli mam wybierać między złem a złem, to wolę nie wybierać wcale." |
4 Wrz 2012, o 15:57 |
|
Duma Forum!
|
Po rozmowie z Drygiem informacja zwrotna brzmi:
"Sprawa nie wymaga natychmiastowej interwencji dlatego też zostanie chwilowo odsunięta do późniejszej realizacji". _________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
4 Wrz 2012, o 22:47 |
|
Strona 2 z 3 |
[ 28 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |