![]() |
Strona 3 z 3 |
[ 24 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[IDEA] Blokada Itemu [B]
[IDEA] Blokada Itemu [B]
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 26 Sty 2011, o 22:10 Posty: 48 Miejscowość: Kołobrzeg Podziękowano: 288 razy Otrzymanych podziękowań: 18 razy ![]() |
Fate's Whisper:
Twoja wypowiedź dla mnie jest śmieszna... Pomysł - Twoim zdaniem mało klimatyczny? To jest gra! Jeśli mylisz rzeczywistość z internetem, to cóż... nie nasz problem. 2. Jest sporym ułatwieniem. Ciekawy jestem, czy Ty również jesteś taki skoncentrowany w każdej sytuacji i nigdy w życiu się nie pomyliłeś ![]() ____________ Cóż... Zawsze znajdą się tacy, którym nie dogodzi nawet papież ![]() _________________ Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej. Albert Einstein |
2 Sie 2011, o 22:02 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 16 Sty 2011, o 02:38 Posty: 1597 Miejscowość: Szczecin Podziękowano: 109 razy Otrzymanych podziękowań: 101 razy ![]() |
to ja też odniosę się do postu Fate'sa. a zwłaszcza do 1 części. chcesz klimatycznego wyjaśnienia? przedmioty, których nie chcemy sprzedać znajdują się w innej przegrodzie/plecaku/sakwie.
|
2 Sie 2011, o 22:28 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 13 Lip 2011, o 15:02 Posty: 20 Miejscowość: Hacked by Aps Podziękowano: 8 razy Otrzymanych podziękowań: 9 razy ![]() |
cos slaby ten rycek
![]() _________________ GRUBYY 85 LVL KOX RYCERZ na wakacjach off. PALESTYNIAK ŁUK ON bede was nim gnebil ![]() ![]() Grubszyn s5 |
2 Sie 2011, o 23:17 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Ok, co mialo zostac powiedziane to zostalo, przenosze do najlepszych pomyslow.
|
3 Sie 2011, o 02:19 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 3 z 3 |
[ 24 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |