Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Animacje podczas walki
Animacje podczas walki
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Chodząca legenda
|
Chciałbym zaproponować, aby na stałe wprowadzić animację opisaną przeze mnie w tym temacie: http://forum.taern.pl/viewtopic.php?f=89&t=17232
Nie dość, że ładniej wygląda, jest płynniejsza to jeszcze przyspiesza rozgrywkę Czekam na komentarze. Pozdrawiam _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
|
28 Lut 2012, o 22:28 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Oj dałem przez przypadek na nie :/ ale jestem oczywiście na tak Wyeliminuje to te monotonne powracanie postaci na swoje miejsce przed każdym kolejnym ciosem zadawanym losowej postaci.
edit Pff zapomniałem, że jestem modem i mogę to zmienić głos poszedł na tak. |
|
28 Lut 2012, o 22:37 |
|
|
Uczeń Simona
|
Też jestem jak najbardziej za. Będzie to o wiele bardziej naturalne.
|
|
28 Lut 2012, o 22:39 |
|
|
Uczeń Simona
|
Jestem Za! Będzie naturalniej i płynniej jak opisali @up.
_________________ ehe |
|
28 Lut 2012, o 22:47 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
oczywiscie jestem za wiadomo pewnie wieszosc gracyz bedzie na tak mam nazieje bo naprawde przyspiesza to rozgrywke
|
|
28 Lut 2012, o 22:54 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Też już to wcześniej zauważyłem i wygląda to dość przyjemnie a przede wszystkim przyspiesza walkę.Chciałem to zgłosić w pomysłach ale mnie ubiegłeś :D:D.Jestem jak najbardziej na tak!
_________________ Silwer - Rycerz 107 lvl - Tolnor |
|
28 Lut 2012, o 22:54 |
|
|
|
Oczywiście, że jestem za. Wyglądało by to o wiele ładniej i naturalniej
|
|
28 Lut 2012, o 23:00 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Nie widziałam tego, szkoda, że nie ma filmiku, ale znając autora tematu myślę, że można się zdać na jego opinię. Skoro ma to upłynnić rozgrywkę jestem na tak.
_________________ REDDE, QUOD DEBES ACCUSARE NEMO SE DEBET ACTUS HOMINIS,NON DIGNITAS IUDICETUR DA MIHI FACTUM, DABO TIBI IUS |
|
28 Lut 2012, o 23:41 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
oczywiście jestem za tą ideą
_________________ We are all the same, players in the game. |
|
29 Lut 2012, o 11:21 |
|
|
Rejestracja: 6 Kwi 2013, o 14:31 Posty: 10 Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Renesco |
Oczywiście jestem za
Oczywiście zamykam - rzuff |
|
28 Kwi 2013, o 11:37 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |