Strona 1 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[IDEA] Dział: Prezentacje Gildii [DONE] [B]
[IDEA] Dział: Prezentacje Gildii [DONE] [B]
Autor | Wiadomość |
---|---|
Pogromca Valdaroga
|
1.Mój pomysł na dziś to:
Specjalny dział na forum odpowiadający za przedstawienie gildii Tak jak Targowisko podzielony na 3 servery Na czacie robi się SPAM a tu będzie ładnie i przejrzyście. Opisywałoby się tam gildię: -Info ogólne -Możliwość Rekrutacji -Zalety gildii -Co oferuję gildia Tak troszkę na przykładzie z innej gry, ale chcę to dobrze wam wszystkim pokazać: http://imageshack.us/photo/my-images/854/szablon1.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/146/szablon12.png/ Jutro dodam część II pomysłu na dziś koniec (jeden pomysł na dzień) Tradycyjna Ankietka _________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 |
13 Lip 2011, o 22:54 | |
Uczeń Simona
|
Jak znam administrację, to dla nich będzie to zbędny pomysł
_________________ Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej. Albert Einstein |
13 Lip 2011, o 23:04 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 1 Maj 2011, o 21:35 Posty: 5 Miejscowość: Międzyrzecz-lubuskie Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
dobry pomysł buszcik jestem za
_________________ home druid 48lvl ciągle rośnie S2 hayo mag ognia 41 lvl S2 Gildia-Vide cul fide Vide cul fide -Patrz komu ufasz Los vatos locos -na zawsze razem |
14 Lip 2011, o 00:48 |
|
Walczący z drzewcami
|
Zdecydowanie ZA!
Jestem zaskoczony, że tyle głosów na nie Nie mogę się doszukać żadnych argumentów przeciw temu pomysłowi. Jak znajdę śliczne ogłoszenia gildiowe z forum innej gry - wkleję. _________________ Shade, 63 lvl, sheed, S1 (nieaktywny) |
14 Lip 2011, o 00:55 |
|
Uczeń Simona
|
Myślę ,że to zbędny pomysł ,ponieważ takie cóś xD mozna zobaczyć w grze jak naciśnie się na jakąś gildie.Jest opis gildijny i ilość graczy.
Jastem za nie !! Nie udał Ci się ten pomysł. _________________ Bruise s3 lvl: 49 - Na razie przerwa BruiseŁuk s3 lvl :47 - ciągle rośnie |
14 Lip 2011, o 06:47 |
|
Pogromca Valdaroga
|
@Up
Bruise i tu się mylisz.... Myśłałeś pewnie o "tablicy" czyli strony głównej w gildii U mnie na s2 jest ona albo pusta. Ja podam więcej argumentów Za niż twoich przeciw: 1.(Brak czasu)A jakbym chciał się dowiedzieć czegoś o gildii? Nie zawsze każdy ma na to czas,żeby podczas robienia inst opowiadać o gildii... 2.(Spam)Widziałeś Spam na globalu? Wiadomości typu Szukamy ludzi do gildii +70 Takich gildii jest już duuużo,jakby każdy lider pisał na forum a nie na globalu to niebyłoby niepotrzebnego Spamu 3.(Magnes)Co przyciągnie się bardziej? Na globalu:Przyjmujemy + 70 do gildii czy: Piękny obrazek-Logo gildii pod nim Data założenia gildi jeszcze niżej wymagania,oferta gildii,Złote Zasady To by chyba było na tyle... _________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 |
14 Lip 2011, o 07:19 |
|
Uczeń Simona
|
Bruise napisał(a): 1.(Brak czasu)A jakbym chciał się dowiedzieć czegoś o gildii? Nie zawsze każdy ma na to czas,żeby podczas robienia inst opowiadać o gildii... Jak nie ma czasu by zrobić opis w grze ,to jakim cudem znajdzie się go na robienie opisu gildi w forum???? Buszcik napisał(a): 2.(Spam)Widziałeś Spam na globalu? Wiadomości typu Szukamy ludzi do gildii +70 Takich gildii jest już duuużo,jakby każdy lider pisał na forum a nie na globalu to niebyłoby niepotrzebnego Spamu Poto jest miejsce w grze 'REKRUTACJA' ,aby każdy gracz ,który ma ochotę dołączyć do jakiejś gildi tam napisał . Buszcik napisał(a): 3.(Magnes)Co przyciągnie się bardziej? Na globalu:Przyjmujemy + 70 do gildii czy: Piękny obrazek-Logo gildii pod nim Data założenia gildi jeszcze niżej wymagania,oferta gildii,Złote Zasady Z tym argumentem wygrałeś . _________________ Bruise s3 lvl: 49 - Na razie przerwa BruiseŁuk s3 lvl :47 - ciągle rośnie |
14 Lip 2011, o 07:43 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Bruise napisał(a): Bruise napisał(a): 1.(Brak czasu)A jakbym chciał się dowiedzieć czegoś o gildii? Nie zawsze każdy ma na to czas,żeby podczas robienia inst opowiadać o gildii... Jak nie ma czasu by zrobić opis w grze ,to jakim cudem znajdzie się go na robienie opisu gildi w forum???? Chodziło mi o to że nikt ci nie będzie opowiadał o gildii w trakcie robienia instancji...Te opisy-"tablica" są na s2 są najczęściej puste. Nic się z nich nie dowiesz o gildii Buszcik napisał(a): 2.(Spam)Widziałeś Spam na globalu? Wiadomości typu Szukamy ludzi do gildii +70 Takich gildii jest już duuużo,jakby każdy lider pisał na forum a nie na globalu to niebyłoby niepotrzebnego Spamu Poto jest miejsce w grze 'REKRUTACJA' ,aby każdy gracz ,który ma ochotę dołączyć do jakiejś gildi tam napisał . Nie wiem jak u was,ale na s2 "Rekrutacja" jest puściutka a wszystko dzieję się na globalu-tworzy się Spam http://imageshack.us/photo/my-images/163/reeet.png/ Z tą "Rekrutacją" jest jak z płytami z podręczników-mają wszyscy nikt tego nie używa ani tam nie zagląda. _________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 |
14 Lip 2011, o 07:58 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Bardzo dobry pomysł.
Nie wyobrażam sobie forum, bez specjalnego działu dedykowanego dla gildii. Na forum można zaprezentować gildie w dużo bogatszej formie, niż w grze. Ułatwiłoby to znacznie poszukiwania wymarzonej gildii i rekrutację. Osoby, którym się pomysł nie podoba, oczywiście nie będą miały obowiązku korzystania z tego działu na forum - tak jak do tej pory będą mogły zamieszczać ogłoszenia i przeglądać informacje o gildiach wewnątrz gry. _________________ And so I left - cold of heart and soul. Forced to the road, and the long, bitter night. |
14 Lip 2011, o 10:02 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Bardzo dobry pomysł
Niektórzy gracze lubią sobie popatrzeć co tam nowego się wydarzyło w gildiach, a nie będą musieli tego szukać( a nie którzy pewnie nawet nie wiedzą jak włączyć ''Gildie'' Jestem na TAK |
14 Lip 2011, o 21:02 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |