Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[IDEA] Odsyłacz do Gildii [DONE]
[IDEA] Odsyłacz do Gildii [DONE]
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Pogromca Valdaroga
|
Moim kolejnym pomysłem jest:
Wprowadzenie odsyłacza od gracza do Strony głównej Gildii. Kiedy gildii jest po kilkanaście sztuk na serverze byłoby to bardzo pomocne,szukacie gildii w Topliście jest nieraz bardzo czasochłonne. Po wejściu w grupę gracza pod jego nickiem jest na żółto nazwa gildii (podkreśliłem na czerwono) Po kliknięciu w tą nazwę otwierała by nam się główna strona Gildii. Wyglądałoby to tak: Po kliknięciu wyświetla się: Proszę o Głosy w Ankiecie (Proszę aby głosy na Nie bez pisemnego uzasadnienia nie były brane pod uwagę- chcę wiedzieć co się w tym pomyślę nie podoba,czyli jak go zmienić) Sugestie poniżej Pozdrawiam Buszcik _________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 Ostatnio edytowany przez Buszcik 22 Sie 2011, o 20:48, edytowano w sumie 7 razy |
|
12 Lip 2011, o 20:13 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Jestem całkowicie na tak.
Pomysł dobry,ujęte krótko i na temat. _________________ Błyskawica ~~DruiD~~ 53 LvL [On] Gromek ~~SheeD~~ 22 LvL [ON] |
|
13 Lip 2011, o 03:10 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Buszcik to już twój drugi świetny pomysł, brawo s2
Oczywiście na tak _________________ ~~Kto nie dąży do rzeczy niemożliwych nigdy ich nie osiągnie~~ ------------------------------------------------------------------------------------------------- |
|
13 Lip 2011, o 03:18 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Zumix dzięki za pochwały...
Dalej czekam na wasze głosy i opinie... _________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 |
|
13 Lip 2011, o 16:17 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Zmiana kosmetyczna, ale swietny pomysl, juz jest duzo gildi, a bedzie wiecej, trzeba sie bedzie jakos w tym gaszczu poruszac
_________________ Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy. |
|
13 Lip 2011, o 16:22 |
|
|
Uczeń Simona
|
Świetny pomysł !!!! Przy wielu gildiach ta opcja bedzie bardzo przydatna.
_________________ Bruise s3 lvl: 49 - Na razie przerwa BruiseŁuk s3 lvl :47 - ciągle rośnie |
|
13 Lip 2011, o 16:25 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Minęło trochę czasu...
zdecydowałem się odświeżyć pomysł. _________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 |
|
22 Sie 2011, o 20:49 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Pomysł świetny Również popieram.
_________________ Surowe prawo, lecz prawo. "Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain |
|
22 Sie 2011, o 20:53 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Ja takze, nie ma co sie rozpisywac
_________________ Lester - Barbarzyńca 70 lvl - [off] - 24.02.2013; [próba powrotu] - 05.05.2019 - 71 lvl |
|
22 Sie 2011, o 21:14 |
|
|
Administrator
|
Dodany do wprowadzenia. Bdb pomysł.
|
|
22 Sie 2011, o 21:24 | ||
Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 20 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |