![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
WilczyZakon - Nabór
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 5 Maj 2013, o 14:11 Posty: 19 Podziękowano: 36 razy Otrzymanych podziękowań: 12 razy Nick w grze: ErroorrE ![]() |
Witam, otwieram nabór do gildii WilczyZakon.
Wymagania: - Humor, - lvl 20+, - ogarnięta postać i doświadczenie w pvp. Gildia wojenna, podania składać na priv/kopertę do: Ezioxxxx, Eziovd, DymekRiv, MrocznyDt, MłodyVoodoo, Swistaki. Dziękuję, i kłaniam się w pas. _________________ "Każdy szermierz dupa, kiedy wrogów kupa." |
17 Sty 2014, o 19:51 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 21 Sie 2012, o 13:40 Posty: 9 Podziękowano: 26 razy Otrzymanych podziękowań: 60 razy Nick w grze: Heaptoil ![]() |
Małe pytanko: ile dni ma gildia, jakie wpisowe i składki.
_________________ Nudzi ci się, jesteś masochistą? Czytaj to co poniżej! viewtopic.php?f=108&t=38481&start =60 viewtopic.php?f=108&t=41964 |
23 Sty 2014, o 14:26 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 1 Sty 2014, o 12:07 Posty: 13 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: Ezioxxxx ![]() |
Kolega zapomnial wpisac ale to nic ja wpisze
![]() Wejsciowe: 25k Tygodniowe: 20k ( co niedziela ) Jestesmy Gildia wojenna narazie 4 wygrane wojny 0 przegranych ![]() Jezyk mamy luzny czyli wulgi w UMIARZE dozwolone reszta na tablicy i aktualnosciach zapraszamy !!! _________________ Kto się wywyższa zostanie poniżony... Idę przez mrok, jestem pewny, że nic mi się nie stanie, bo wiem, że czuwasz nade mną Panie... |
23 Sty 2014, o 18:05 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |