![]() |
Strona 1 z 9 |
[ 86 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Szukasz Gildii ? - wpisz się
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 6 Cze 2010, o 12:14 Posty: 1907 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 89 razy Otrzymanych podziękowań: 258 razy ![]() |
Proszę o wpisywanie się tutaj graczy bez gildii wg podanego schematu:
Nick w grze i poziom postaci: Coś o sobie: Jakiego sojuszu szukasz(pokojowy,agresywny): np: SamoZuoo 99 Jestem doświadczonym graczem codziennie spędzam parę godzin na grze, chętnie dołączę do gildi zrzeszającej osoby równie zaangażowane w grę jak ja. Zabraniamy: Wpisywania reklam gildii. Pisanie jakichkolwiek komentarzy o graczach (można umieszczać tutaj jedynie zgłoszenia) Posty pisane w stylu: "XXX S1 szukam gildii" Będą kasowane natychmiastowo. _________________ NIKT z ekipy NIGDY nie poprosi Cie o HASŁO do konta. Mój kanał YT |
|
27 Lip 2011, o 15:25 |
![]() |
|
![]() |
||
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 6 Cze 2010, o 12:14 Posty: 1907 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 89 razy Otrzymanych podziękowań: 258 razy ![]() |
Proszę o wpisywanie się tutaj graczy bez gildii wg podanego schematu:
Nick w grze: Coś o sobie: Jakiego sojuszu szukasz(pokojowy,agresywny): np: SamoZuoo Jestem doświadczonym graczem codziennie spędzam parę godzin na grze, chętnie dołączę do gildii zrzeszającej osoby równie zaangażowane w grę jak ja. Zabrania się: Wpisywania reklam gildii. Pisanie jakichkolwiek komentarzy o graczach (można umieszczać tutaj jedynie zgłoszenia) Posty pisane w stylu: "XXX S1 szukam gildii" Będą kasowane natychmiastowo. _________________ NIKT z ekipy NIGDY nie poprosi Cie o HASŁO do konta. Mój kanał YT |
|
27 Lip 2011, o 15:26 |
![]() |
|
![]() |
||
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 16 Sty 2011, o 02:38 Posty: 1597 Miejscowość: Szczecin Podziękowano: 109 razy Otrzymanych podziękowań: 101 razy ![]() |
a to będę pierwszy
![]() Armer - Druid (61lvl w tym momencie) Myślę, że już trochę doświadczenia mam. Szukam gildii, która będzie prowadziła wojny (jak dla mnie jedyny sens gildii aktualnie) i nie będzie składała się z troli. Nie pójdę do pierwszej lepszej - szukam porządnej, a co najważniejsze, inteligentnej! gildii (bez Yatenów, Mroksów i innych tego typu graczy). Pisać pw tutaj lub w grze na nick Armer. @levelup proszę ja Cię bardzo ![]() |
|
28 Lip 2011, o 16:17 |
![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 25 Mar 2011, o 19:15 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Nick Derewnes
Prof Sheed Chciałam się przyłączyć do jakiejś Gilldi w której ludzie są normalnie i nastawieni pokojowo do innych graczy z gilldi gram dziennie parę ładnych godzin wraze czego proszę pisać na PW |
|
29 Lip 2011, o 06:33 |
![]() |
|
![]() |
||
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 26 Sie 2010, o 21:51 Posty: 274 Miejscowość: Sochaczew Podziękowano: 55 razy Otrzymanych podziękowań: 88 razy Nick w grze: MamBanaNieGram ![]() |
Witam
Jako iż prowadze rekrutacje do gildii GameOver , to wpisujcie tu tez level a nie samą profesje i nick ![]() Z góry dziękuje |
|
29 Lip 2011, o 10:15 |
![]() |
|
![]() |
||
Taernijczyk z ekwipunkiem
![]() |
Nick- XAXEX Drut 45 lvl( rośnie) Jestem za Gildią nastawioną na wojny... W której spodkam ''Herbatników''
![]() _________________ Pozdro XAXEX XAXEX Druid z 45 lvl, który szybko rośnie w potęge...OFF XAXEXsheed <> na razie 14 lvl.. lecz rosnący... ON Ostatnio edytowany przez AXAXEXA 16 Gru 2011, o 21:31, edytowano w sumie 4 razy |
|
29 Lip 2011, o 11:15 |
![]() |
|
![]() |
||
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 19 Lis 2010, o 23:14 Posty: 173 Miejscowość: Kabaty Podziękowano: 12 razy Otrzymanych podziękowań: 43 razy ![]() |
Salim rycek 26
Szukam gildii nastawionej na wojny i wojny i tylko wojny serwer 1 Pzdr _________________ Lex retro non agit, chyba ze w taernie ![]() |
|
30 Lip 2011, o 17:01 |
![]() ![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
Mój nick to Mainamah mam 34 level i niezłe doświadczenie w tej grze ponieważ gram po kilka godzin dziennie, dlatego proszę o przyjęcie do gildii
![]() s1 |
|
31 Lip 2011, o 14:44 |
![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 6 Lip 2011, o 22:31 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Mitsugun s1
Obecnie 27 lvl druid Mam niezłe doświadczenie w tek grze , lecz jeszcze wiele mi brakuje. Dodam szczerze , że nie byłem aktywny przez ostatnie tygodnie , lecz z powrotem wracam do gry. Nie gram codziennie po paręnaście godzin ale mocno angażuje się w grę ... |
|
5 Sie 2011, o 02:00 |
![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 2 Lip 2011, o 09:37 Posty: 5 Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 2 razy Nick w grze: Asghar Serwer: Tolnor ![]() |
Mój nick w grze drear jestem ogarniającym MO z 31 lvl
szukam dobrej gildii która mało bierze za wstęp s1 _________________ ,, Wyszkolę Cię w jeden księżyc" Asghar - Larkas MO |
|
14 Sie 2011, o 17:13 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Strona 1 z 9 |
[ 86 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |