![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Sel konta! i inne!
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 20 Lis 2011, o 19:58 Posty: 273 Miejscowość: Leniuchowo.. Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 3 razy ![]() |
Witam serdecznie kupujących!
Mam dziś do sprzedania,2 konta! Mianowicię: Druid!! 22 lvl! W skład wchodzi: Arcan 1 sztuka! martumal! 1 sztuka! Sturprang!! 1 sztuka To na tyle jeśli chodzi o założone rary+ itemki od kowala,są dobre na druta!Umki bardzo dobrze rozłożone! Cena: Do ustalnia! Oraz! VooDoo 32 lvl! Rary założone: Khalam! Tężec +3! Czengsevy +2! + equ od kowala/wioski druidów,z dobrymi dodatkami! Żeczy robione pod moc/wiedze/hp! + 2 x Lysmary uszkodzone! + złoto! Umki: Są bardzo dobrze rozłozone, Sam zabiłem ichitiona w 1 rundzie.! Cena: Do ustalenia! Kontakt: Gra:Wikisxxx Forum:Ten temat! Za te konta tylko inne konta/Plata,złoto,itemki! Jeśli można,bo widziałem na s2 ze ktoś zakładał taki temat mam sell konta na innych grach: Jak nie można sprzedawać,w poparciu o regulamin oczywiście to usunę! Konta na: Shakes & Fidget! Świetny 78 lvl Mag świat 7,aż 4 artefakty! Hodowla smoków! Bdb smoki M.i.n: Enzo,smok 120+ powietrze 3 gemy wbite wyszkolony bdb dobrze,sam zabije ponad 200 lvl smoki. Margonem: 45 łowca z unikatowym eq! Ewentualnie 88 tancek 3 hera reszta uni! [color=#800040]Transformice! Konto: ponad 2k sera! Przyjazny Nick Lubiany Ponad 100 firstów! Bite fight! konto 28 lvl hrabstwo 30! staty 80+! Bdb eq,dużo PA! Farmerama! Konto: 41 lvl ponad 30k siano groszy,jabłonki brzoskiwinie i inne cuda na kiju!Prawie warsztat! Koyotl Jest to nowa gra,ale konto mam bdb dobre! Miś lvl 19 eq full na ten lvl,zwierzak pająk,świetne znajomosci,1 ziarno kakoo! NA arenie MIOTA POPROSTU! _________________ Mu Online/Open Mu/Bad Another Śmierć postaci,Nie oznacza śmierci właściciela.. |
30 Lis 2011, o 16:33 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 20 Lis 2011, o 19:58 Posty: 273 Miejscowość: Leniuchowo.. Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 3 razy ![]() |
bump
_________________ Mu Online/Open Mu/Bad Another Śmierć postaci,Nie oznacza śmierci właściciela.. |
1 Gru 2011, o 19:37 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 20 Lis 2010, o 15:54 Posty: 18 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
za vd ile bys chcial platyny?
_________________ Taern to przede wszystkim zabawa. I tak to mamy traktować. "W miłości i na wojnie, wszystkie chwyty dozwolone!" |
2 Gru 2011, o 22:39 |
![]() |
![]() |
|
nieaktualne
_________________ Mu Online/Open Mu/Bad Another Śmierć postaci,Nie oznacza śmierci właściciela.. |
3 Gru 2011, o 16:49 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |