![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Hot Attawa !!!
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
Witam.
Na sprzedaż mam w tej aukcji 'Attawe' OBOWIAZKOWO 'Latarnia zycia' + dopłata. Moze byc gotowka (kk) lub itemy tu interesuja mnie (Maumerys, Itemki dla maga z szatana i troche kk) - ![]() Wiem,ze was stac,wiec tanio jej nie oddam ![]() ![]() Licytacje uważam za rozpoczeta ![]() ![]() ![]() Nie powiem dokladnie daty zakonczenia,poniewaz nie wiem kiedy spadnie 'Latarnia' na serverze i bd ktos ja sprzedawal,ani tego czy wiemieni i bd mial dosc gotowki,bo jak wiadomo 'Attawa' duzo duzo droższa od 'Latarni',ktorej nikt na chwila obecna nie ma wolnej. PISAC TUTAJ LUB W GRZE PRIV/KOPERTA 'GLAXUS' Czas start,kto 1-wszy ten lepszy ! ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Glax, 11 Gru 2012, o 17:38, edytowano w sumie 1 raz |
5 Gru 2012, o 05:14 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
Frytki do tego?
![]() _________________ Prezes - 100+ lv s2 ... |
5 Gru 2012, o 15:41 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
Z sola i cola :]
|
5 Gru 2012, o 17:34 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 19 Cze 2011, o 21:41 Posty: 16 Miejscowość: Przasnysz Podziękowano: 13 razy Otrzymanych podziękowań: 9 razy ![]() |
arcana moge dać...
_________________ Dehu s2 Barbarzyńca 96lvl DELETED dehu s2 sheed 101lvl DELETED Dehuś s5 Barbarzyńca 62lvl DELETED |
5 Gru 2012, o 21:39 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |