![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 1 post ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
ZATRUDNIĘ dorywczo lub na stałę : )
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 16 Sie 2012, o 13:03 Posty: 22 Miejscowość: Ziemia Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 30 razy ![]() |
Praca polega na zbieraniu wyszczególnionych poniżej składników.
Oczywiście o ile bardziej pasowałoby mi skupowanie większych ilości kompletów, o tyle też nie przyjmuję pojedynczych elementów za wyjątkiem wyszczególnionych. PROSIŁABYM JEDYNIE O KONTAKT W SPRAWIE DOSTARCZENIA JUŻ PRZYGOTOWANYCH SUROWCÓW Na potrzeby osób zainteresowanych podjęciem pracy ceny oraz skład kompletów zostały wyszczególnione w ogłoszeniu W KOMPLETACH: 8 x mózgów jaszczura i 10 x Krew komara po 2,5k 5 x imperialny naramiennik + szpon kniei po 2,5k 10 x ścięgno wilka + 10 skrzydeł komara po 2,5k 8 x amulet orków + 1 amulet krwi po 5k 1 x czaszka Rizurula + 3 x Księga wiedzy po 5k 8 x ścięgno tygrysa + 2 x Pióro Eile po 5k 20 x piszczel szkieleta + 3x metorytowy bijak po 10k POJEDYNCZO: ścięgno wilka: 100 skrzydło komara: 100 krew komara: 100 amulety orków: 200 piszczel szkieletu: 400 łeb Rizula: 500 CENY SUROWCÓW kamień 250 żelazo 250 kryształ 250 PRACA POLEGA NA ZBIERANIU i DOSTARCZANIU DANYCH SKŁADNIKÓW DO MNIE Toteż wszelkie oświadczenia na temat podjęcia pracy są zbędne. Uprzejmie proszę o nie nadsyłanie na PW wiadomości w stylu: "mogę zbierać", "zatrudnię się" i tym podobnych ponieważ będa one ignorowane. . . _________________ Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale... : ) |
2 Sty 2013, o 17:01 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 1 post ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |