![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Platyna
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
![]() |
Kupię 40 platyny za 160k. Pisać na priv w grze nick: STALINIA
|
17 Cze 2011, o 13:22 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
Ja mogę na to iść ,ale nie wiem jak będzie wyglądało przekazanie platyny i złota...
|
23 Cze 2011, o 10:58 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() ![]() |
Wysyłasz sms na 40 platyny . Podajesz kod osobie z którą się wymieniasz. On/ona po prawidłowym wpisaniu kodu i wejsciu 40 platyny oddaje ci ustaloną wcześniej kwotę. Jak cię oszuka zgłoś tę sprawę na forum lub do najbliższego Gm.
_________________ SARNASES Łucznik 63 s2 Start Gry ![]() Jestem z wami już rok!!! |
23 Cze 2011, o 16:46 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
aha.Jesli mnie oszuka to napewno zostanie ukarana a ja dostane albo swoje złoto albo platyne?
|
23 Cze 2011, o 17:16 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Wprowadzone zostanie rozwiązanie likwidujące wszelkie oszustwa związane z handlem platyną.
Tymczasem sporadyczne kradzieże złota karane są banem na postać, konto lub komputer, zależnie od skali zjawiska. Wystarczy w razie problemu zgłosić sprawę Mistrzowi Gry. _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
23 Cze 2011, o 17:18 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
Ale czy oddacie mi platyne ktora strace?
|
23 Cze 2011, o 18:48 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Zazwyczaj to złoto przekazywane jest w pierwszej kolejności. Zwrot złota, tak jak i rozpatrzenie jego kradzieży jest mniej problematyczne niż platyny.
_________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
23 Cze 2011, o 19:46 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 1 Maj 2011, o 18:35 Posty: 1643 Miejscowość: RZE Podziękowano: 302 razy Otrzymanych podziękowań: 400 razy Nick w grze: Buszcik ![]() |
EsAmo napisał(a): Wprowadzone zostanie rozwiązanie likwidujące wszelkie oszustwa związane z handlem platyną. Zapewne myślisz o tym pomyśle? viewtopic.php?f=123&t=6325 Cieszę się że został on doceniony przez ekipę "najwyższych" ![]() ![]() ![]() _________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 |
23 Cze 2011, o 20:24 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |