![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Konta konta i jeszcze raz Konta!!
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 20 Lis 2011, o 19:58 Posty: 273 Miejscowość: Leniuchowo.. Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 3 razy ![]() |
Zadziwiasz mnie,ciach wiesz i piszesz,a teraz prosze,nie byłeś na tych kontach,eq nie maja,umki,kupujący pewnie się nie znają,nie nabijaj postów,zawijaj kite i zmykaj.
Ciach to ty jesteś,nie chcesz nie pisz. Prosiłbym o kulturę wypowiedzi, wulgarność i ubliżanie innym użytkownikom forum nie będzie tolerowane. Gildartz. _________________ Mu Online/Open Mu/Bad Another Śmierć postaci,Nie oznacza śmierci właściciela.. |
11 Sty 2012, o 17:25 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
Kupię tego rycka. Wysłałem Ci wiadomośc na pw.
_________________ S3 |
11 Sty 2012, o 20:15 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami
![]() |
za wyzywanie i ublizanie powinienes bana na forum dostac
to forum jest dla kazdego i kazdy ma prawo sie w nim wypowiadac niemasz prawa nikomu zabraniac postow pisac- nie baw sie w admina Niepolecam nikomu kupowac u niego postaci w ciemno kolo niepotrafi podac normalnie ss postaci i umiejetnosci, a zamiast normalnie post napisac ze wszelkimi statami i ss- to wyzywa i ubliza, jakis noob nic wiecej. |
12 Sty 2012, o 03:57 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 20 Lis 2011, o 19:58 Posty: 273 Miejscowość: Leniuchowo.. Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 3 razy ![]() |
Gildiartz,wybacz poniosło mnie,ale mieszczanin nic nie ździałasz:] Mam za dobrą reputacje,zresztą konta zostały Już sprzedane.
Nieaktualne :] Pozdowienia dla mieszczanina. _________________ Mu Online/Open Mu/Bad Another Śmierć postaci,Nie oznacza śmierci właściciela.. |
12 Sty 2012, o 08:27 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |