Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
kupie rary rangi VI,VII,VIII
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
interesują mnie fiskorle,rolraki,irkmale,smocze skrzydła,isverdy, oraz rarki do 50k nie drozsze z tych rang
edit: kupie równiez caratisa NU za 150 platki edit2: sprzedam esencje 11k sztuka _________________ KUbaFCA s3 druid 56lvl wciąż rośnie full eq (brak vaekanów) Gotikologio shed 26lvl Ostatnio edytowany przez narcyz 24 Mar 2012, o 10:50, edytowano w sumie 3 razy |
22 Mar 2012, o 21:30 |
|
Chodząca legenda
|
narcyz napisał(a): kupie równiez caratisa NU za 150 platki Za tyle to U. _________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
22 Mar 2012, o 22:09 |
|
Uczeń Simona
|
BUMP!!!
_________________ KUbaFCA s3 druid 56lvl wciąż rośnie full eq (brak vaekanów) Gotikologio shed 26lvl |
23 Mar 2012, o 17:37 |
|
Uczeń Heremona
|
desacred napisał(a): narcyz napisał(a): kupie równiez caratisa NU za 150 platki Za tyle to U. On tak na poważnie... ostatnio zaśmiecał czat ofertą kupna platy... oferował 1k za sztukę A za 150 platyny sprzedać uszkodzonego carata... trzeba być desperatem:) a dla leni: ischrimm 30k ekstraktor 20k ............................................ 50k i mamy bodaj 15 esencji _________________ REDDE, QUOD DEBES ACCUSARE NEMO SE DEBET ACTUS HOMINIS,NON DIGNITAS IUDICETUR DA MIHI FACTUM, DABO TIBI IUS |
23 Mar 2012, o 23:55 |
|
Uczeń Simona
|
On tak na poważnie... ostatnio zaśmiecał czat ofertą kupna platy... oferował 1k za sztukę
no i kupiłem 40 platki po 1:1k _________________ KUbaFCA s3 druid 56lvl wciąż rośnie full eq (brak vaekanów) Gotikologio shed 26lvl |
24 Mar 2012, o 10:50 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Mam pare takich śmieci na sell pisz na priv/poczte do Bejzbol
_________________ vd 100lv online ave expected s3 |
19 Kwi 2012, o 08:34 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |