Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Kilka itemów do sprzedania
Autor | Wiadomość |
---|---|
Chodząca legenda
|
Ceny przedmiotów nie uszkodzonych = 2/3 ceny przedmiotu, przedmioty uszkodzone = 1/3 ceny przedmiotu. Nick w grze Wieśmin. Sprzedane: 1, 4, 9, 12, _________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." Ostatnio edytowany przez desacred 6 Lut 2011, o 16:55, edytowano w sumie 3 razy |
6 Lut 2011, o 03:09 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 5 Lut 2011, o 19:13 Posty: 32 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Kupie nr 9 spróbuj mnie zlapać w grze
|
6 Lut 2011, o 11:29 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Kupie Martumala Ile bys chcial?
_________________ |
6 Lut 2011, o 11:39 |
|
Chodząca legenda
|
Według wzoru z pierwszego postu: 1/3 z 75k to 25k
_________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
6 Lut 2011, o 13:51 |
|
Uczeń Simona
|
Kupię numer 4.
s3, nick Verti PS. Śmierć mi zabrała kupiony item, jakbyś miał jeszcze jeden numer 4, kupię. _________________ Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej. Albert Einstein |
6 Lut 2011, o 14:02 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |