Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Kupię wf niszczenia
Autor | Wiadomość |
---|---|
Chodząca legenda
|
Kupię WF niszczenia po 20k, najchętniej spore ilości.
Kontakt w grze na priv lub na kopertę. Pozdrawiam _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. Ostatnio edytowany przez Szymdaro 14 Wrz 2013, o 10:44, edytowano w sumie 243 razy |
27 Cze 2013, o 21:09 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Ostatnio edytowany przez Crazyzdf, 17 Sie 2013, o 17:35, edytowano w sumie 1 raz |
4 Lip 2013, o 18:47 |
|
Chodząca legenda
|
bump\
@down - bo nie jestem maszynka do dropienia czego ci potrzeba ... 2x down - nie mógłbym ... _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. Ostatnio edytowany przez Szymdaro 11 Sie 2013, o 19:09, edytowano w sumie 2 razy |
19 Lip 2013, o 00:24 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Ostatnio edytowany przez Crazyzdf, 17 Sie 2013, o 17:35, edytowano w sumie 1 raz |
23 Lip 2013, o 22:40 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Mógłbyś zloocić mi Geo Core?Zapłace.
_________________ For what shall it profit a man, if he shall gain the whole world, and lose his own soul? |
11 Sie 2013, o 15:54 |
|
Chodząca legenda
|
bump
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
26 Sie 2013, o 13:33 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |