mgla
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 9 Paź 2011, o 16:55 Posty: 10 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz
|
 kupie postac
Tak jak w temacie kupie postac daje 3,5kk czekam na oferty tu albo w grze na nick Mgla
|
smokoszPL
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 15 Wrz 2011, o 23:13 Posty: 42 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz
|
 Re: kupie postac
Koles te zloto to z mojego eq sprzedanego masz ? jesteś nie fajny . Za to co mi zrobiłes z kontem to podam cie na droge sadowa i wycenie cie z kosztem sądowym(Konto w taern nie ma żadnej wartości materialnej).Masz mi kołowac postac z duzym lvl jak nie male dziecko pewnoie!? nie letnie przez Matke twoja jeszcze bede musial rozmawiac zeby do ciebie cos do tarło . Nie wiem jak sie wkradłes ale jak zobacze ze cos sie zmienia na moich kontach np bankoych . (ciach) pisz mi na pw jakie masz mi konto do zaoferowanie za szkodde Mojego . (ciach) Pozdrawuam zdenerwowany
Groźby pod kontem życia realnego są w Polsce karane. Sa również karane na forum oraz w grze. Zajmą się tobą admini. Twoje zachowanie jest naganne.! ~~Pirek
|
mieszczanin
Walczący z drzewcami
Rejestracja: 4 Wrz 2011, o 19:21 Posty: 353 Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 3 razy
|
pirek nie przesadzaj, chlopakow palant wlamal se na konto i ma racje ze mu pojechal, choc mu mogl na poczte wyslac to, a co do poszkodowanego, zglos to na policje juz nie jednego zatrzymali i akse oddawal, bo sprawe w sadach poszkodowani wygrywali, i przedstaw jakies dowody tu na forum, to mu sie utnie juz gre na stale.
|
mgla
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 9 Paź 2011, o 16:55 Posty: 10 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz
|
prosze ten temat zamknac !!!!
|