![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
"Diabolo" na "Opoke"
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 18 Cze 2011, o 11:30 Posty: 269 Miejscowość: Hollywood Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 104 razy Serwer: HardCore ![]() |
tylko opoka czy moze cos innego? :d
_________________ Moment w którym zamykasz oczy na polu walki, jest momentem, w którym już ich nie otwierasz |
20 Lis 2011, o 12:02 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
tylko opoka(bamp)
_________________ Galmachar-Barbarzyńca 140lvl Ostlor ![]() Żmij Attawa Skin Blasku Allenor |
21 Lis 2011, o 12:27 |
![]() |
![]() |
|
jak zwykle
_________________ Galmachar-Barbarzyńca 140lvl Ostlor ![]() Żmij Attawa Skin Blasku Allenor |
23 Lis 2011, o 00:11 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
EsAmo napisał(a): Zamiast wciąż spamować BUMPami, przed napisaniem nowego można usunąć poprzedniego BUMPa. Efekt taki sam, z tą różnicą, że nie ma rażącego w oczy spamu i klienci nie uciekają w popłochu. pozdrawiam ![]() _________________ ...s4 "Niech ginie ! ! !" ![]() |
23 Lis 2011, o 12:25 |
![]() |
![]() |
|
wiem wiem...
lecz mi mozliwosc skasowania bumpa znika po jakis 5 minutach potem jej nie ma... gdy skasuje tego bumpa natychmiast nie jest on pierwszy w kolejce tematów lecz wraca na swoją poprzednią pozycje pozdrawiam _________________ Galmachar-Barbarzyńca 140lvl Ostlor ![]() Żmij Attawa Skin Blasku Allenor |
23 Lis 2011, o 16:23 |
![]() |
![]() |
|
można przenieść
26 Lis 2011, o 15:36 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |