![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Sprzedam konta na s3!!
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 20 Lis 2011, o 19:58 Posty: 273 Miejscowość: Leniuchowo.. Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 3 razy ![]() |
bump
_________________ Mu Online/Open Mu/Bad Another Śmierć postaci,Nie oznacza śmierci właściciela.. |
1 Gru 2011, o 19:36 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
![]() |
lol zalosny jestes ichi w 1 rundzie... mam mo 58 i ledwo w 3/4 bije a vd mniejsze dmg na 32 nawet go nie zsoluesz
sry za bledy na komie pisalem _________________ Mo s3 51 lvl+ off vd 53 off druid 51+on Śmierć będzie ostatnim wrogiem którego pokonamy... |
4 Gru 2011, o 09:46 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 20 Lis 2011, o 19:58 Posty: 273 Miejscowość: Leniuchowo.. Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 3 razy ![]() |
kolejny..
A ukazanie śmierci? na 50+ go nie solujesz? To w jakich ty żeczach i jakie ty um masz?..? _________________ Mu Online/Open Mu/Bad Another Śmierć postaci,Nie oznacza śmierci właściciela.. |
4 Gru 2011, o 09:51 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
![]() |
lool w runde nie ukazesz ukaz na 2 masz nA 32 bijesz~~150-200 w rybki wiec 4 ataki min a na ukaz musisz miec otepienie trutke i slepote i 60%hp ... z psem moze w 6 rund ubijesz ale watpie na tym lv pozdrawiam
mam vd turniejowgo 28 nim cie pojade pisz do murinao_O:-CXD _________________ Mo s3 51 lvl+ off vd 53 off druid 51+on Śmierć będzie ostatnim wrogiem którego pokonamy... |
5 Gru 2011, o 21:43 |
![]() |
![]() |
|
Gosciu ja z ukazania zabiłęm samego ichitiona w 1 rundzie..Farta miałem.Pa.
_________________ Mu Online/Open Mu/Bad Another Śmierć postaci,Nie oznacza śmierci właściciela.. |
6 Gru 2011, o 08:31 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
![]() |
raz i fartem wiec nie pisz ze bijesz ichi w runde... a watpie ze ichi pad w 1 runde on sie dobrze broni przed urokami a uka masz na maks dwa napewno nie pad watpie ze go solujesz teraz pozdro
ps daj swoj nick _________________ Mo s3 51 lvl+ off vd 53 off druid 51+on Śmierć będzie ostatnim wrogiem którego pokonamy... |
7 Gru 2011, o 19:16 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |