![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
sprzedam postac
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
![]() |
Sprzedający: Lemoorn
luk 95 lvl . Nick: Lemoorn Serwer : 3 Za: 4 k platyn na postać "Lemur" s4. Kupujący: Kropekkw Serwer : 3 GM poinformowany o transakcji: CasanovaOblivionn Edit: Varvvy uszk w plecaku , ognisty mlot NU. Data przekazania konta:22-12-11 , godzinna 21.15. Powód sprzedania konta : bo nie gram i sprzedaje zeby mieć plate na s4. 1) czy konto jest obecnie zbanowane czy nie; Nie 2) czy którakolwiek z postaci na koncie ma bana;Nie 3) czy jakiś gold/itemy mają być przekazane po wymianie;Platyne mi da , i wtedy podam hasło do postaci . 4) czy jest się pierwotnym właścicielem czy przekazywane konto było od kogoś kupione/wymienione, jeśli tak to od kogo (ewentualny link do forum);tak to moje konto . 5) liste eq;opoka bogow , rękawiczki od koldów , caratris , 2 x uguns , virral , virveny , varvvy , dagorilm ,ghaitargo , debba , 6) inne ważne informacje;ma rs Ostatnio edytowany przez Lubinos 22 Gru 2011, o 22:19, edytowano w sumie 4 razy |
22 Gru 2011, o 22:07 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
potwierdzam, plata bedzie szła zaraz
Plata została wysłana 8 x 500 sztuk na Lemur postać Ostatnio edytowany przez kropekkw, 22 Gru 2011, o 22:29, edytowano w sumie 1 raz |
22 Gru 2011, o 22:13 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
ok, działajcie
_________________ Kocham mojego Szopa ![]() |
22 Gru 2011, o 22:20 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Platyna doszła 4 k.
Edit:Email i Hasło podane. |
22 Gru 2011, o 22:44 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
doszły passy, dziękuje za transakcje,
podrawiam i powodzenia an s4 Od razu zgłaszam że z jednego IP będa prowadzone dwie psotaci, ta kupiona i kropekkw, przeze mnie i brata, ale raczej rzadko będa obie on line- mamy 1 kompa:) |
22 Gru 2011, o 22:59 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Wszystko Prawidłowo!
Zamykam. |
23 Gru 2011, o 03:22 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |