![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Kramik u kropka ( kupno/sprzedaż/platyna)
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
Jestem Handlarzem różnymi betami. Kupuję i sprzedaje. Poniżej znajdziecie wszystkie potrzebne informację !
Zostałem już sprawdzony przez Administratora ! BEZPIECZNE TRANSAKCJE ! viewtopic.php?f=119&t=10011 HANDEL dzieli się u mnie na 3 części, tak żeby wszystko było uporządkowane. Poniżej znajdziecie wiele informacji o tym jak finalizuje transakcję ( Platyna), oraz czego szukam, co sprzedaję. Życzę miłej lektury i do zobaczenia w Grze ! CZĘŚĆ 1 - handel Platyną. Sprzedaje Platyny - najczęściej są to pakiety po 500 sztuk. bardzo rzadko 250- musi być dobry przelicznik, jednak nie mówię stanowcze NIE. Poniżej znajdziecie informację z kim już handlowałem platyną, a także aktualną ofertę oraz przelicznik - tzn za ile złota sprzedaje 1 platyną. Kurs jest aktualizowany w miarę popularności platyny. 500 platyn za 2,5 kk na s3. ( przelicznik 5 k zł za 1 p ) - SPRZEDANE ! 500 platyn za 2,75 kk na s3 ( przelicznik 5,5k za 1 p ) - SPRZEDANE ! 1x pakiet 500 platyn ( 3 kk złota ) - SPRZEDANE ! 1x pakiet 250 platyn ( 1,5 kk złota )-SPRZEDANE ! Aktualny przelicznik Platyny ! 6,5-7 k zł /1 p. Pakiety Platyny obecnie dostępne u mnie : Obecnie brak ! CZĘŚĆ 2 - Czyli co kupię -obecnie szukam mairota - NIEAKTUALNE ! -Fulgur II - NIEAKTUALNE ! -Brassary Uguns II- NIEAKTUALNE ! -Lysmary - [b]NIEAKTUALNE ![/b] -Ostolbin - NIEAKTUALNE ! CZĘŚĆ 3 - Jakie Itemy mam na sprzedaż Smoczy Gnat/Ostolbin/ Irkamle i Nieuszkodzony Ishelm są na sprzedaż ![]() patrz na dole załączniki ! każdy może napisać o cenę itd, część ma ceny standardowe takie jak po prostu są ( Mairot, Stu, Ayol ) ale są tam też itemki rzadziej spotykane, stąd czekam na jakieś oferty ![]() Z kim już sfinalizowałem handel Platyną: 17.09.2011 z ShortBow na s3. handel 500 platyny. Polecam osobę na przyszłość- złoto od razu wypłacone.Dziękuje za udaną transakcję. 17.09.2011 z Galahadd na s3. Handel 500 paltyny. Polecam osobę na przyszłość - złoto od razu zostało wpłacone.Dziękuje za udaną transakcję. 19.09.2011 z BoboFrut na s3. handel 500 platyny. Polecam osobę na przyszłość - złoto od razu zostało wpłacone.Dziękuje za udaną transakcję. 19.09.2011 z StachuBoss na s3 handel 500 platyny. Polecam osobę na przyszłość - złoto od razu zostało wpłacone.Dziękuje za udaną transakcję. 24.09.2011 z KavvV na s3 hanedl 100 Platyny. Polecam - wszystko oki ! 24.09.2011 z Asthager na s3 handel 200 Platyny. Wszystko OKi 20-10-2011 z GIpson na s3. Wszystko oki . 20-10-2011 z Ezalor na s3. Wszystko oki. Regulamin handlu Platyną : 1. Odpowiadasz zawsze wprost na zadane pytanie które brzmi ; Kupujesz xxx platyny za yyy złota. Zgadza się ? Wtedy robię ss-y które mają potwierdzić chęć i deklarację handlu obu stron. 2. Czasem wymagam potwierdzenia na forum 3. Pierwsze dostajesz Platynę 4. Nie rozpoczynaj handlu jeśli wiesz że za 5 minut musisz iść- czas który masz mieć zarezerwowany to 15 minut. 5. Jakiekolwiek próby oszustwa będą zgłaszane natychmiastowo do Administracji. 6. Rzeczy nie wymienione w tym regulaminie interpretuje tak jak uważam - zawsze masz prawo do robienia SS-y 7. P.S. Nie rób z buzi cholewy. Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. Ostatnio edytowany przez kropekkw 21 Paź 2011, o 08:12, edytowano w sumie 37 razy |
15 Wrz 2011, o 08:24 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 18 Cze 2011, o 11:30 Posty: 269 Miejscowość: Hollywood Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 104 razy Serwer: HardCore ![]() |
dla + 50 pierwsza plata sie rozumie?
![]() _________________ Moment w którym zamykasz oczy na polu walki, jest momentem, w którym już ich nie otwierasz |
15 Wrz 2011, o 10:39 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
nie zrozumiałem niestety tego wyżęj
![]() |
15 Wrz 2011, o 19:56 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona
Rejestracja: 9 Lut 2011, o 18:04 Posty: 466 Miejscowość: płock Podziękowano: 41 razy Otrzymanych podziękowań: 93 razy Nick w grze: ShortBow ![]() |
szybko sprawnie i bez zadnych przekretow tak ze polecam~
na potwierdzenie : ![]() ![]() _________________ *Shortbow* - 119 - s3 - DELETED (Assassins of Kings 4 ever) (In)famous asian women lover from s3. |
17 Wrz 2011, o 11:12 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
Pump
|
19 Wrz 2011, o 20:13 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 8 Sie 2011, o 22:14 Posty: 3 Miejscowość: wrocLove Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Wczorajsza transakcja bez zarzutów, polecam gracza kropekkw wszystkim zainteresowanym kupnem platyny.
Miód malina, bezproblemowa platyna. ![]() |
20 Wrz 2011, o 12:13 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
bump
|
25 Wrz 2011, o 13:22 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
Bumbp:
Dodatkowo na Sell smoczy gnat i geo Core. |
9 Paź 2011, o 10:02 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
pare nowości :
Smoczy Gnat został, Geo Sprzedane. Dodatkowo: Ostolbin/ Irkamle i Nieuszkodzony shelm są na sprzedaż ![]() |
21 Paź 2011, o 08:10 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
![]() |
Siemka a mam pytanie można u ciebie zamówić rar takie jak np ungus, ishelm a pogadamy w grze wiec napisz serwer 3 nick vverka
![]() ![]() |
21 Paź 2011, o 16:11 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |