![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Oferta,Sprzedam druida.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 20 Lis 2011, o 19:58 Posty: 273 Miejscowość: Leniuchowo.. Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 3 razy ![]() |
Hej hey hello.
Mam do sprzedania Druida. 31 lvl,ale: ma na sobie z rarów: Martumal+5 Arcany x2 + 5/5 Czengi NU Tężec Plus rzeczy z koldów itp: klata+5 płaszcz+4 Naszyjnik+2 chyba Oraz: 63 platy na koncie dodatkowo!: Ogromnie ilości potów: 290+ hp,200+ many,i 180+ kondy! Dodatkowo: Platynowe Klucze!ok 120+ sztuk! Oczywiscie dobrze rozstawione umki!Pod buff! Jeszcze jest tam 29 łuk,bez eq z Wyjatkowym wyglądem! Chce sprzedać konto za:Plate,złoto,inne konto! Kontakt tu,Lub na PW! Polecam! _________________ Mu Online/Open Mu/Bad Another Śmierć postaci,Nie oznacza śmierci właściciela.. |
12 Gru 2011, o 20:10 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 16 Paź 2011, o 20:00 Posty: 44 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
chcesz mo 48?
|
13 Gru 2011, o 16:42 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 20 Lis 2011, o 19:58 Posty: 273 Miejscowość: Leniuchowo.. Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 3 razy ![]() |
Mam napływ ofert.Ale niektóre są niezbyt korzystne.Zapraszam do kupna.Jestem naprawde otwarty na propozycję.
_________________ Mu Online/Open Mu/Bad Another Śmierć postaci,Nie oznacza śmierci właściciela.. |
13 Gru 2011, o 21:53 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |