Strona 1 z 3 |
[ 22 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
konto s3!Proo!full rary!
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Walczący z drzewcami
|
Sprzedam konto !
Dokładnie: Łuk 41 lvl poniżej 30k do lvl! Full rary,mianowicie: Piroklast Sphera Ishelm Bartaur Arcan II x2 Jeroszki Anabolik + bdb itemki z koldów/kemenak http://w648.wrzuta.pl/obraz/7FpMrEmmHJb/bardzoproste http://w648.wrzuta.pl/obraz/9lXwvkTPHSR/proste http://w648.wrzuta.pl/obraz/9DjJB2VrYN7/bproste _________________ Mu Online/Open Mu/Bad Another Śmierć postaci,Nie oznacza śmierci właściciela.. Ostatnio edytowany przez DruidArek 11 Gru 2011, o 15:57, edytowano w sumie 7 razy |
|
2 Gru 2011, o 20:03 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
buump
_________________ Mu Online/Open Mu/Bad Another Śmierć postaci,Nie oznacza śmierci właściciela.. |
|
2 Gru 2011, o 23:16 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
bump
_________________ Mu Online/Open Mu/Bad Another Śmierć postaci,Nie oznacza śmierci właściciela.. |
|
3 Gru 2011, o 23:01 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
tam ta ram ta!
Wymieniam druta za: 26 łuk 24 mo 23 vd 22ryc 19 barb 18mo i tylko mo 18 z eq Ja potwierdzam wymiane _________________ Mu Online/Open Mu/Bad Another Śmierć postaci,Nie oznacza śmierci właściciela.. |
|
4 Gru 2011, o 18:40 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 4 Gru 2011, o 18:41 Posty: 4 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
zgadzam sie !!!
|
|
4 Gru 2011, o 18:50 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Wymiana okej,został Łuk.
|
6 Gru 2011, o 08:32 |
|
|
Duma Forum!
|
a gdzie Wy się wymieniacie? jakiś link do zgloszenia wymiany i autoryzacji GMa proszę...
|
|
6 Gru 2011, o 08:35 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
heaven,linka ci z 3 razy podawałem,a ty jak makiem zasiał.
Postanowilśmy ze spróbujemy bez cb,i to się udało. _________________ Mu Online/Open Mu/Bad Another Śmierć postaci,Nie oznacza śmierci właściciela.. |
|
6 Gru 2011, o 17:00 |
|
|
Duma Forum!
|
To zle postanowiliscie. Wymiana w zlym dziale, w zlej formie... Jak wroce do domu wyciagne konsekwencje.
|
|
6 Gru 2011, o 17:23 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Po 1.
Wymiana miałą byc tutaj,ale powiedziałeś ze nie,i założyłem temat gdzie indziej. Podawałem ci ten,zebyś zakceptował,zrobilismy wszystko zgodnie z regulaminem,TYLKO to TWOJA wina,ze nie raczyłeś napisać że wszystko okej,i mozemy się wymieniać,a ja do końca świata bym czekał.. _________________ Mu Online/Open Mu/Bad Another Śmierć postaci,Nie oznacza śmierci właściciela.. |
|
6 Gru 2011, o 17:26 |
|
|
Strona 1 z 3 |
[ 22 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 58 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |