Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Sprzedam NU "Fanga"+4,3lvl.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Jak w temacie.
Sprzedam NU "Fanga" +4,3lvl. http://scr.hu/4vn/1h3ga Zacznijmy może od 5kk. Aukcje zakończe gdy będzie zadawalająca cena Oferty proszę pisać w temacie lub przesyłać mi pod nick Shacal na poczte w grze. Sell również Voe i Vii _________ Shacal - Sheed - s3. Co masz zrobić dzisiaj, zrób pojutrze. Będziesz miał dwa dni wolnego. ShacalShatan _________________ Pielęgnuje tę nienawiść w sercu na dobre i karmie ją głupotą ludzi, którą widzę ciągle. Mój Kanał YouTube Ostatnio edytowany przez Shacal 1 Lut 2013, o 18:55, edytowano w sumie 2 razy |
31 Sty 2013, o 22:01 |
|
|
Bandit oferuje : 10kk
_________________ Pielęgnuje tę nienawiść w sercu na dobre i karmie ją głupotą ludzi, którą widzę ciągle. Mój Kanał YouTube |
31 Sty 2013, o 22:32 |
|
Chodząca legenda
|
Plata na inhi jest w komplecie?
_________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
31 Sty 2013, o 22:40 |
|
|
Chciałbyś Des
Ni ma... _________________ Pielęgnuje tę nienawiść w sercu na dobre i karmie ją głupotą ludzi, którą widzę ciągle. Mój Kanał YouTube |
31 Sty 2013, o 22:44 |
|
Uczeń Heremona
|
a ekstraktor co by ja doladowac? ja osobiscie nie jestem zainteresowany ale pytam w imieniu kolegi
_________________ *Shortbow* - 119 - s3 - DELETED (Assassins of Kings 4 ever) (In)famous asian women lover from s3. |
31 Sty 2013, o 22:45 |
|
|
Dobra Shorty, chcesz sobie pozartowac ? To na inne tematy, niezainteresowany?To wypad z tematu.
_________________ Pielęgnuje tę nienawiść w sercu na dobre i karmie ją głupotą ludzi, którą widzę ciągle. Mój Kanał YouTube |
31 Sty 2013, o 22:49 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 173 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |