![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Sprzedam Tasaki i Czengsvesy
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 4 Paź 2013, o 19:57 Posty: 5 Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Rosen ![]() |
Witam.
Mam na sprzedaz 2x Tasak i Czengsvesy. Lub wymienie tasak na Sturprang/Derengil Cw: Tasak 50/szt Kt:60k/szt Cw: Czengsversy 20k Kt: 30k PW DO : Rosen _________________ ♥ Rosen ♥ ™ Ostatnio edytowany przez ♥ Rosen ♥ ™ 6 Paź 2013, o 10:10, edytowano w sumie 2 razy |
4 Paź 2013, o 20:45 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 2 Lut 2012, o 19:23 Posty: 533 Miejscowość: Podrzecze (małopolskie) Podziękowano: 370 razy Otrzymanych podziękowań: 229 razy Nick w grze: Basfau ![]() |
Za 150k nikt czengsvesów na s3 nie kupi, chyba, że ultra desperant, a takich raczej nie ma. One max 20k.
_________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
5 Paź 2013, o 15:40 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |