![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Tylko i wyłącznie RARY
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 21 Gru 2010, o 00:34 Posty: 287 Miejscowość: wrocław Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 23 razy ![]() |
Witam mam do zaoferowania następujące rary:
Martumal (uszk.) x3 10k Rolrak(uszk.) x3 30k Ayol(uszk.) x2 10k Siudn(uszk.) x2 80k Isverd(uszk.) SPRZEDANE Isthrimm(uszk.) x1 50k Fiskorl(uszk.) II x2 50k Karlder(uszk.) SPRZEDANE Każdą zainteresowaną osobę proszę o kontakt w grze nick Sishii, Sis, Emmm wysyłajcie mi list lub PM. List ma zawierać dany przedmiot, interesuje mnie wymiana na rary z duchów, wieży, smoka i miśka. Najchętniej zamienię wyżej wymienione rary, jak chcesz kupić za złoto to masz cennik wyżej. Negocjacja wchodzi w grę. _________________ s1 ??? s2 SishiVD s3 Sishii s4 Sishi |
2 Kwi 2011, o 17:12 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 3 Lut 2011, o 00:56 Posty: 32 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Napisz czy sa uszkodzone czy nie
![]() |
2 Kwi 2011, o 19:59 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 18 Sty 2011, o 20:48 Posty: 1556 Miejscowość: Konin Podziękowano: 28 razy Otrzymanych podziękowań: 34 razy ![]() |
BUMP
_________________ ![]() Surowe prawo, lecz prawo. "Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain |
16 Kwi 2011, o 10:27 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |