Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
wymiana
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 15 Paź 2011, o 10:37 Posty: 43 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Wymiana Kont pomiędzy Graczami diabell a janieiii
Konto: Diabell Server: s1 Właściciel Konta: diabell wymienia się z:JanieIII Konto:janieIII Server:s1 Właściciel Konta: JanieIII Data wymiany:25.10.2011 o godzinie 14:50 GM który został poinformowany o wymianie: Inne ustalenia odnośnie wymiany: bez oszukiwania |
25 Paź 2011, o 14:51 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 15 Paź 2011, o 10:37 Posty: 43 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
on mnie oszukal i jak ja sie chcialem zalogowac to to konto bylo zbanowane i on zmienil passy prosze o odzyskanie konta
|
25 Paź 2011, o 15:20 |
|
Uczeń Simona
|
viewforum.php?f=77 napisz tu:)
_________________ THE END |
25 Paź 2011, o 15:24 |
|
Duma Forum!
|
A dlaczego doszlo do wymiany nim drugi gracz potwierdzil ja na forum?
|
25 Paź 2011, o 16:59 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
bo on napisal ye gma poinformowal
|
26 Paź 2011, o 16:20 |
|
Duma Forum!
|
No i co z tego? nawet jakby poinformowal cala administracje to i tak potwierdzenie na forum musi byc
Poza tym jak mogles sie wymienic z janieIII wczoraj, skoro od przedwczoraj nikt na tym koncie nie siedzi? Rozmawiales z kims innym i podales mu passy na swoje konto podczas gdy on nawet nie zalogowal sie na Swoja postac, by Ci udowodnic, ze nalezy do niego? Poki co banuje konto Diabell do wyjasnienia, bo faktycznie widze, ze bylo Twoje i ktos inny sie na nie logowal, a drugiej osoby nie mam jak zbanowac, bo nawet nie wiem z kim Ty sie wymieniles, masz moze jakies screeny z rozmowy z nim? |
26 Paź 2011, o 21:36 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
screeny niemam al on dal passy na janieiii i jak chcialem sie zalogowac pisalo TO KONTO ZOSTALO ZBANOWANE I ON MI nie oddal konta
i go probuje przegadac DJDJABLO jego nick |
27 Paź 2011, o 19:33 |
|
Duma Forum!
|
Sprawdzilam logi i te z konta DJDJABLO i Diabell pokrywaja sie (zgadza sie czas logowan i wylogowan jak i adres IP), konto DJDJABLO zostalo zbanowane za oszustwo w wymianie kont, niestety konto Diabell pozostanie zbanowane ze wzgledu na to, ze gracz wymienil sie przed potwierdzeniem drugiej osoby i nie przedstawil zadnych screenow z wymiany.
|
28 Paź 2011, o 23:40 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
A passy odzyskam?
|
29 Paź 2011, o 15:14 |
|
Duma Forum!
|
A po co Ci passy, skoro konto w calosci jest dozywotnio zbanowane? ^^
|
29 Paź 2011, o 16:46 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |