![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
wymiana
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
Wymiana Kont pomiędzy Graczami (mnk) a (Menthol)
Konto: (mnk) Server: (s1) Właściciel Konta: (Slivercd) wymienia się z: Konto: (Menthol) Server: (s1) Właściciel Konta: (Skreat) Data wymiany:31.01.2012r. GM który został poinformowany o wymianie:LordOfFist Inne ustalenia odnośnie wymiany:gold z mnk czyli 57k chce przrzucic na menthola oraz 2x nu arcan tez na to konto. |
31 Sty 2012, o 12:50 |
![]() |
![]() |
|
zgadzam sie
|
31 Sty 2012, o 12:51 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 21 Mar 2011, o 18:33 Posty: 19 Miejscowość: Sk-ce Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 1 raz ![]() |
Potwierdzam !
_________________ Dla Mnie Liczy Się tylko Taern . ,,Dopóki Walczysz - Zwyciężasz" ,,Remember Once Lost, Now You Can Win" ![]() Skreat s1 VooDoo Skreat III s1 Sheed |
31 Sty 2012, o 12:52 |
![]() |
![]() |
|
Zabójca Tilsai ![]() Rejestracja: 26 Gru 2010, o 11:03 Posty: 904 Podziękowano: 9 razy Otrzymanych podziękowań: 20 razy Nick w grze: LaFuria ![]() |
Poproszę screena ze owe NU arcany są na koncie
_________________ ------------------------------------------------------------------------------ ![]() |
31 Sty 2012, o 12:54 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 21 Mar 2011, o 18:33 Posty: 19 Miejscowość: Sk-ce Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 1 raz ![]() |
Lord Ja Jestem zaufaną osobą ! ;/
_________________ Dla Mnie Liczy Się tylko Taern . ,,Dopóki Walczysz - Zwyciężasz" ,,Remember Once Lost, Now You Can Win" ![]() Skreat s1 VooDoo Skreat III s1 Sheed |
31 Sty 2012, o 12:57 |
![]() |
![]() |
|
Zabójca Tilsai ![]() Rejestracja: 26 Gru 2010, o 11:03 Posty: 904 Podziękowano: 9 razy Otrzymanych podziękowań: 20 razy Nick w grze: LaFuria ![]() |
Tu nie chodzi o to czy ktoś jest zaufany czy też nie. Nie wątpię w to ze je oddasz. Chce po prostu wiedzieć czy one na pewno tam są
![]() _________________ ------------------------------------------------------------------------------ ![]() |
31 Sty 2012, o 13:00 |
![]() |
![]() |
|
Oszukał Mnie ;/
31 Sty 2012, o 13:02 |
![]() |
![]() |
|
Cofam małe komplikacje nastąpiły .
31 Sty 2012, o 13:18 |
![]() |
![]() |
|
czemu mnie zbanowałes napisalismy ze wszystko ok
|
31 Sty 2012, o 13:25 |
![]() |
![]() |
|
napisałem ci na priv ze wszystko juz jest dobrze
|
31 Sty 2012, o 13:26 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |