![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 17 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Turniej Drużynowy 40+
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
Przed walką byłem czysty - 1 logowanie od kilku dni .
_________________ S1 -Sunny MO-62 , DzikiDr Druid-47 , DzikiVD Voodoo-44 S2 - Theodorus vd-135+ lvl ON, |
6 Gru 2010, o 01:26 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 28 Cze 2010, o 16:03 Posty: 100 Miejscowość: wałbrzych Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
ja tez mialem dziwny bląd bo zaatakowałem w 2 walce infernusa a lałem wilka i nie mial zadnej tarczy na sobie
|
6 Gru 2010, o 07:53 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 23 Lip 2010, o 23:06 Posty: 371 Miejscowość: Tam za szafą Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 18 razy ![]() |
Jak dziki vd rzucil zacmienie to na wszystkich oprocz mnie bylo 100% i powchodzilo, a potem jak byly rzucane uroki to mialy szansy 40% 70%
|
6 Gru 2010, o 09:25 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 28 Wrz 2010, o 18:20 Posty: 73 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
hary infernus musial miec ochrone ...
_________________ Misza - Rycerz lvl 68. [s1] GuessWho - Łucznik lvl 22. [s1] ![]() |
6 Gru 2010, o 10:05 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 25 Wrz 2010, o 19:15 Posty: 245 Miejscowość: W-wa, Targowek Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz ![]() |
Tak sobie myslalem wczoraj o tych wydarzeniech i mam taka koncepcje: Co jesli inna druzyna toczyla w tym samym czasie pojedynek i z jakiegos powodu "odziedziczylismy" aktualny stan urokow po nich? Czyli gorny zawodnik, po gornym z rownoleglej walki itp? Trzeciej walki nikt nie toczyl w pierwszej rundzie oprocz nas i ta, jako jedyna, byla pozbawiona bledu. Byloby to zbiezne z teoria "dziedziczenia".
_________________ M3f - s1 - rycek lv. 60 Jezzar - s1 - sock puppet of doom Veecos - s2 - the other white meat ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- |
6 Gru 2010, o 11:22 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Taka teoria raczej nie jest możliwa. Każda postać to oddzielny obiekt. Nie ma wspólnych danych z kimkolwiek. Jeżeli by zostało coś podmienione to cała postać. Wygląd i nazwa również. Czemu w 2 rundzie wystąpił błąd udało mi się wynaleźć. Po 1 rundzie nastąpił błąd przed czyszczeniem uroków i zostały przepisane na drugą. Dalej jednak nie wiem co spowodowało błąd i co się stało z 1 rundą.
Rozwiązanie jest proste: Czyścić efekty przed rozpoczęciem walki zamiast na koniec. Błędy, które to spowodowały jednak pozostaną. Więc jest to rozwiązanie połowiczne. |
6 Gru 2010, o 14:26 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
Cóż, ja przed turniejem walczyłem na arenie z druidem i z ryckiem, którzy to obaj byli w mojej drużynie na turnieju. I na pewno miałem troszkę uroków na arenie, to było ok 17.
Natomiast potwierdzam to, co pisał Dziku - ja też miałem taką rundę, bodajże w 2 walce z Mamy Elize, że nie wykonałem żadnego ataku, chodziaż ustawione miałem ataki dystansowe. Dodatkowo także miałem od którejś rundy PA obniżone do 8 mimo, iż nie widziałem uroku, żeby na mnie wszedł. Trochę tak, jakby efekt działania uroków wskoczył z poprzednich walk 1v1. Poza tym podczas pierwszej walki wywaliło mniez serwera zanim jeszcze obejrzałem swój zgon. _________________ Mikei S1 Nie zawija się ognia w papier. |
7 Gru 2010, o 03:59 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 17 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |