![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 17 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Turniej Drużynowy 40+
Autor | Wiadomość |
---|---|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Chciałem zaprosić wszystkich na turniej drużynowy dla poziomów 40+.
Limit sumy poziomów: 270. Turniej odbędzie się w niedziele o godz. 18.00. |
3 Gru 2010, o 15:48 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 23 Lip 2010, o 23:06 Posty: 371 Miejscowość: Tam za szafą Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 18 razy ![]() |
O i na to tygrysy czekaly
![]() |
3 Gru 2010, o 17:26 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 9 Sie 2010, o 19:31 Posty: 135 Miejscowość: Mała dziura na podkarpaciu/katowice Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz ![]() |
A dlaczego nie ma nazwy ?
Może Zemsta Drogowca ? _________________ http://pokazywarka.pl/ax144y/ |
4 Gru 2010, o 01:09 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 28 Cze 2010, o 16:03 Posty: 100 Miejscowość: wałbrzych Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
a co jest za zwyciestwo za ten turniej
|
5 Gru 2010, o 14:54 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Czy wszyscy, którzy doświadczyli jakichś błędów podczas turnieju mogą je tutaj zgłosić?
Dziwna rzecz wydarzyła się w 1 rundzie Mamy Elize vs Elyta. Zarówno jedna jak i druga drużyna rozpoczęła walkę mając na sobie negatywne uroki. Elyta: Mikei i DzikiVD Mamy Elize M3f, Eliza i Bonebreaker Prosiłbym wyżej wymienionych aby napisali co robili bezpośrendio przed turniejem tzn. -jaką stoczyli ostatnią walkę i jak przebiegła -czy robili podczas niej relog -czy walka na arenie wczytała się normalnie |
5 Gru 2010, o 21:14 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 25 Wrz 2010, o 19:15 Posty: 245 Miejscowość: W-wa, Targowek Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz ![]() |
Od logowania stoczylem 1 walke. Z czarna wdowa. Nie robilem relogu az do konca turnieju. Wszystkie walki wczytywaly sie bez problemow. W 2 pierwszych starciach wystapil opisany przez Ciebie problem, w trzeciej bylo ok. Podobny problem wystepuje czasem w innych walkach rowniez. Np. z misiami, ktore uzywaja tarana. Zanim zacznie sie tura zabiera PA, mimo ze taran jeszcze nie nastapil. Ikonka uroku tez sie nie pojawila. Nie umiem specjalnie wywolac/powtorzyc tego efektu.
_________________ M3f - s1 - rycek lv. 60 Jezzar - s1 - sock puppet of doom Veecos - s2 - the other white meat ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- |
5 Gru 2010, o 21:21 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 9 Sie 2010, o 19:31 Posty: 135 Miejscowość: Mała dziura na podkarpaciu/katowice Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz ![]() |
Nie tylko oni doświadczyli problemu.
Po 1 etapie (2 walki) zostałem wyrzucony z gry przy pingu 16 ms. Ponownie zalogowałem się bez większych problemów. Także bezproblemowo dołączyłem do kolejnej walki. Ta toczyła się normalnie, aż w którejś rundzie pomimo ustawionej kolejki 3 ataków wręcz nie wykonałem ani jednego, za to rozkaz był rzucony poprawnie. W następnej rundzie były 4 ataki wręcz, nie wykonałem żadnego. Nie wyskakiwał komunikat, to traceniu tur. Wygląda jakbym siedział w korzeniach, ale nie zabierało mi dmg, ani przeciwnicy nie mieli w składzie druida. W późniejszych walkach wszystko było już ok. _________________ http://pokazywarka.pl/ax144y/ |
5 Gru 2010, o 21:32 |
![]() |
![]() |
|
Soog: zmieniałeś broń podczas walki?
|
5 Gru 2010, o 21:54 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 25 Wrz 2010, o 19:15 Posty: 245 Miejscowość: W-wa, Targowek Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz ![]() |
Soog u mnie bylo to w pozniejszej walce wlasnie. Ustawilem akcje, mam 12 pa. Zegar skonczyl odliczac... mam 8 PA (bo pszczoly wejda w tej rundzie pozniej) i moje akcje sie wykasowaly... w sensie zabraklo na nie punktow
![]() _________________ M3f - s1 - rycek lv. 60 Jezzar - s1 - sock puppet of doom Veecos - s2 - the other white meat ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- |
5 Gru 2010, o 21:56 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 31 Paź 2010, o 21:49 Posty: 11 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
moja historia jest podobna do m3f, a wiec zalogowalam sie poszlam do tunelu krzyza tam mielismy narade, walka z wdowa, zapis na turniej. Tutaj na jakies 20 min wylogowalam sie. 1 walka nie zwrocilam szczegolnej uwagi czy mam jakies debuffy, ale w 2 bylam pełna ich od poczatku walki, oslepienie, zaraza, aura cienia, pszczoly, korzenie. to byly chyba te same z ktorymi skonczylam 1 runde.
_________________ Eliza || Wiła Wyzwanie -- Najlepsza do 19 lvl na św 1 |
5 Gru 2010, o 22:52 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 17 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |