|
|
Strona 2 z 2 |
[ 19 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
| Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Turnieje w lutym
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem |
Myślę że wybrane godziny są ok, nie pod względem, że mi pasuje lecz dostosowane się do wszystkich graczy personalnie jest nie możliwe. Jeżeli zacznie się przekładanie turniejów, wniknie chaos i będzie pozamiatane.
Pozdr _________________ S2 - Łucznik Od początku do końca: Dragon Warriors! |
| 3 Lut 2011, o 00:16 |
|
|
Uczeń Simona |
w zeszły weekend byl test , turnieje od 16:00 - zły pomysł.
|
| 3 Lut 2011, o 00:20 |
|
|
Współpracownik Gnarla Rejestracja: 19 Lis 2010, o 23:14 Posty: 173 Miejscowość: Kabaty Podziękowano: 12 razy Otrzymanych podziękowań: 43 razy |
A może codziennie o 20:00 jeden turniej i tyle, godzina akurat nie za pozno nie za wczesniej?
20:00 s1/s2/s3 Kazdy serwer ma swoj turniej a jak ktos ma 100 postaci to juz jego problem niech wybiera Mi tam generalnie wsio ryba ale taka 20 no ewentualnie 21 wydaje mi sie najsensowniejsza pora MałyKot nigdy nie dogodzisz wszystkim wiec chill Pzdr _________________ Lex retro non agit, chyba ze w taernie |
| 3 Lut 2011, o 00:36 |
|
|
Walczący z drzewcami Rejestracja: 24 Sie 2010, o 15:08 Posty: 230 Miejscowość: Tomaszów M. Podziękowano: 61 razy Otrzymanych podziękowań: 28 razy |
Gra wymaga poświęceń, olej prace,olej szkołę, olej rodzinę, ale przyjdź na turniej
_________________ "Poglądy są jak dupa, każdy jakieś ma, ale po co od razu pokazywać..." W grze od 30.07.2010 roku. |
| 3 Lut 2011, o 09:38 |
|
|
Duma Forum! |
Ale ok jest mniejsza frekwencja, ale trzeba dogodzić ludziom, którzy pracują na 2 zmianę, mają zajęcia wieczorem etc.
W lutym akurat dużo osób ma ferie/wolne więc znajdą czas, jak będą chcieli żeby na 1h wejśc na turniej, ale to jest nie fair wobec innych, którzy z w/w powodów codziennie mają zajęcia w godzinach wieczornych. A co do frekwencji zawsze można zrobić nagrody proporcjonalne do ilości użytkowników zgłoszonych do turnieju, żeby ktoś nie powiedział, że jak wygra turniej (10osób) dostanie to samo co drugi który pokona w turnieju 50 osób. Zrobić przelicznik (ewentualnie ja go zrobię) stworzyć turnieje eventowe (o dosłownie pseudolosowej godzinie) i nie patrzeć, że zawsze trzeba dogodzić tym samym. Trudno jest zadowolić wszystkich jednocześnie, ale można wszystkich usatysfakcjonować dzieląc ich na mniejsze grupki. _________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
| 3 Lut 2011, o 12:25 |
|
|
Walczący z drzewcami Rejestracja: 26 Sie 2010, o 21:51 Posty: 274 Miejscowość: Sochaczew Podziękowano: 55 razy Otrzymanych podziękowań: 88 razy Nick w grze: MamBanaNieGram |
Więc nie ma szans na zmiany terminow turnieju ? :/
|
| 3 Lut 2011, o 14:16 |
|
|
Uczeń Simona Rejestracja: 26 Sty 2011, o 22:10 Posty: 48 Miejscowość: Kołobrzeg Podziękowano: 288 razy Otrzymanych podziękowań: 18 razy |
Niech zacznie się o 20:00
_________________ Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej. Albert Einstein |
| 6 Lut 2011, o 16:16 |
|
|
Pogromca Valdaroga Rejestracja: 18 Sty 2011, o 20:48 Posty: 1556 Miejscowość: Konin Podziękowano: 28 razy Otrzymanych podziękowań: 34 razy |
Moim zdaniem jest okay, większość jest zadowolona, a to większość w demokracji decyduje. Jeszcze się taki nie narodził co by każdemu dogodził, więc "Just deal with it!"
_________________ ![]() Surowe prawo, lecz prawo. "Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain |
| 8 Lut 2011, o 10:38 |
|
|
Duma Forum! |
Kocie tak jak rozmawialiśmy i za kilka dni rozwinę tą myśl, turniejów eventowych.
temat wydaje się martwy - zamykam Heavenmaker _________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
| 8 Lut 2011, o 22:48 |
|
|
|
Strona 2 z 2 |
[ 19 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
|
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
| Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |